Yusuf Çavuş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2011 "Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum..." Voltaire siyah&beyaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur" Mark Twain siyah&beyaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur" Mark Twain siyah&beyaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Birinden "utanıyorum" sonra "u" gidiyor onu "tanıyorum" sonra "t"de gidiyor onu sadece "anıyorum" zamanla "anı"lar gidiyor sadece "yorum" kalıyor ... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Birinden "utanıyorum" sonra "u" gidiyor onu "tanıyorum" sonra "t"de gidiyor onu sadece "anıyorum" zamanla "anı"lar gidiyor sadece "yorum" kalıyor ... çok güzelmiş bilmiyordum teşekkürler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Rica ederim abicim. Bende bugün öğrendim daha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Güzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Afrika'da her sabah bir ceylan uyanır en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa öleceğini bilir...Afrikada her sabah bir aslan uyanır en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir. Afrika ata sözü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Onun devamı vardı Yusuf abi.. Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir. Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır. Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Onun devamı vardı Yusuf abi.. Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir. Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır. Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur. Devamı daha iyiymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 ACI DER Kİ: "YIKIL Nietzsche Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 "Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Güzel sevdim seni pickachu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Ölümün olduğu yerde daha CİDDİ ne olabilir ki? kaybedenler klubü filminden........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Ölümün olduğu yerde daha CİDDİ ne olabilir ki? kaybedenler klubü filminden........ :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap