Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız, toplum sizi yalnızlıktan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar… Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Kalp bu ulan! Yok öyle bi arkadaşa bakıp çıkmak ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Bırak şimdi yanaklarımı dudaklarımı... Gücün yeterse yüreğimden öp beni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Telefon rehberimdeki herkesi senin adınla kaydettim. Bütün gün beni arıyorsun, taklitler yapıp sesini değiştiriyorsun. Biliyorum, sende özledin ! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Ben zilzurna sarhoş olsam da yaşadıklarımdan çıkarken hesabı ödeyecek kadar ayığım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Ağlıyor musun?' diye soruyor giderken utanmadan.Yok yanlış yerden işiyorum aptal ! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Ne komünizm,ne kapitalizm,ne ateizm,ne sosyalizm... KISMETSİZİM !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Giderken sana 'hoşçakal' demek istedim... İhanetin aklıma geldi 'hoşt/çakal' diyebildim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Ne komünizm,ne kapitalizm,ne ateizm,ne sosyalizm... KISMETSİZİM !!! Orijinali: Ne komünizm,ne kapitalizm,ne ateizm,ne sosyalizm... varsa yoksa EGOİZM 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 (düzenlendi) ... Eğer arada bir çocukluk etmeyeceksen büyümenin bir anlamı yok....... doctor Who...... Mart 27, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Giydikçe açılır" diyen tezgahtar "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför ve "zamanla unutursun" diyen arkadaş Bunların hepsi aynı örgüte üye. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 sen uyurken ben "günaydın"ını hep şehirlerarası otobüslerin bugulanmış camlarına yazdım... Mr.T 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bir adam karısına arabasının kapısını acıyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Türkler öyle bir millettir ki; Hayatta bir tane bile kalsa, devlet kurup intikamını alır! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap