Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Varlığı bir dert,yokluğu ayrı bir dert............... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 İzmir gibiyim artık; gülmeyi Alsancak'da bıraktım, coskuyu Göztepe'de, aşkı Bornova'da. Asansör kadar yorgun, Agora kadar yıkık, Eşrefpaşa kadar belalı, ... Basmane kadar vedalara alışık, Kemeralti kadar kalabalık, yalı kadar cefâkar, Karşıyaka kadar gösterişli ama bitkin... İzmir gibiyim yani uzaktan ışıl ışıl, ama aslında yorgun ve her şeye rağmen Saat Kulesi gibi dimdik ayakta.. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 çok güzelmiş hersatırını yaşıyan biri olarak çok beğendim... birde video eşliğinde okuyalım ozaman... http://www.youtube.com/watch?v=FhWVLvidlO8 izmir grubu rengini mutlaka görmenizi tavsiye ederim.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Ehehe , Biraz argo gibi ama çok hoş.. Çukurova'da söylenirmiş hep ben yeni duydum(biraz halkın arasına karışmalıyım artıkını) "enik büyür it olur, yavşak büyür bit olur." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Bu vücutların içinde ne işimiz var, dedi yanı başımdaki yatağa uzanmakta olan adam. "Belki, onlarla yolculuk ediyoruz" dedim. Biraz zaman geçmiş olmalı, yorgundum, dalmışım. Adamın sesiyle ayıldım: Ne dediniz? "Vücutlarımız, diyordum" karşılığını verdim; "Belki valiz gibiler, kendimizi taşıyoruz." ANTONIO TABUCHI (Hindistan'a Gece Müziği) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yokuşta akmayan ter,inişte göz yaşı olur........... Zorluklara göğüs germeliyiz.Her işi zamanında yapmalı,zorluklara katlanmalıyız ki zor günler bittiğinde mutlu olabilelim.Buna katlanmazsak,iş işten geçtikten sonra zorluktan daha şiddetli sorun ve acılarla karşılaşırız................. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Dünya; karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yokuşta akmayan ter,inişte göz yaşı olur........... Zorluklara göğüs germeliyiz.Her işi zamanında yapmalı,zorluklara katlanmalıyız ki zor günler bittiğinde mutlu olabilelim.Buna katlanmazsak,iş işten geçtikten sonra zorluktan daha şiddetli sorun ve acılarla karşılaşırız................. yawww ölede....yinede bir zorluk çıkarmasan kardeşine diyorum.... bu işin kolayını öğretsen.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Dünya; karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. peki ya iceberg çıkarsa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Öyle biriyle dosluk kur ki, senin değişmenle değişmesin..... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Akıl olmayınca başta,kuru kafa neyler................... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Keşke Bazı Insanların Üzerine Sağ Tıklayıp "Özellikler"ini Görebilsek , Kastıysa "Yenile"sek , Uzaktaysa "Kopyala"sak , Sinirlendiriyorsa Bi Tane " Yapıştır"sak... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 çok güzelmiş bu............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap