Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 sakla yakoyu gelir zamanu........ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Sevsek de kaybediyoruz. Çünkü sevecek cesaretimiz varken, sevilecek şahsiyetin cesareti yoktur. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 BeN En ÇoK SeNi GöTürDüM GiDeRKeN!.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Vedalaşmakta zor iştir biliyor musun?Oturursun geminin kıçına. Bakarsın sevdiklerine... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Mevlana derki;insanlar seni yanlış anladığında dert etme,duydukları senin sesin; fakat akıllarından geçirdikleri kendi düşünceleridir. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Kaptanı Nuh olan kişi denizin dalgasından korkar mı?......... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Bazen çok kızdığınız bir insana;aklınıza gelen onlarca kelime küfür varken,yüzünüze bir gülümseme yerleştirip ansızın sırtınızı dönün ve gidin...inanın ki etkisi üzerine bir şarjör mermi boşaltmaktan daha büyük olacaktır... Mr.T'den.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Bazen çok kızdığınız bir insana;aklınıza gelen onlarca kelime küfür varken,yüzünüze bir gülümseme yerleştirip ansızın sırtınızı dönün ve gidin...inanın ki etkisi üzerine bir şarjör mermi boşaltmaktan daha büyük olacaktır... Mr.T'den.... Böyle yapan olduğunda; şarjör mermi boşaltma işlemi hissetmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 sana domdom kurşunu lazım ki işlemez ötekinler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Sadakat ile başlayan herşey bir gün ihanetle biter.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Fare Geçemediği Delikten Kuyruğuna Kabak Bağlayıp Zorlarmış... Nedense Bu Aralar Bu Söz Beni Çok İyi Anlatıyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Gerçekten Çok Doğru... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Ve usulca fısıldadı zaman...bana bırak... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap