Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Ölümüz Dirimiz.. Her Gün Birimiz.. Bir Gün Hepimiz.. HAKK'a Gideceğiz... Necip Fazıl Kısakürek... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 bu sözleri okurken sanki biri ney calıyor...ilahi bir müzik hissedip ürperiyorum inceden...... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) bu sözleri okurken sanki biri ney calıyor...ilahi bir müzik hissedip ürperiyorum inceden...... Ruhun derinliklerine dokunuyor bazı sözler Haziran 12, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 "Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir." /Bob Marley/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yanlızken;nedense daha çok kalabalıklaşıyorum... Mr.T'den.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 "Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir." /Bob Marley/ No woman no Cry Bob Marley deyince bu şarkısı aklıma geliyor çok güzel parçadır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 demiştirdik ya onu güzelim...no car no try diye.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Dünya öküzün üstünde derler, bilmem ama; dünya üstünde nice öküzler bilirim .. ! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bir insana başkaları yanında verilen öğüt, öğüt değil, hakarettir.' Hz. Ali 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Baba olmak mı zor, olmamak mı................. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Sır kalmış sıkıntılar, yok sayılmış acılar, bir maske işlevi üstlenen çatık kaşlar, kırk yılda bir tedirgin kahkahalar, otoriter sorular, müşfik cevaplar ve yorulmak bilmeden dik durma çabası... Babam benim! *** Babalar akşamlardır... Hava kararmaya başlayınca çocuklara bakmalı: İçlerini bir endişe mi kaplıyor, yoksa tatlı bir bekleyişin heyecanı mı? İkincilerin babalarını kucaklamalı, ellerini öpmeli! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Ben 14 yaşındayken babam ‘çok cahil’ bir adamdı. Gözüme görünmesin isterdim. Fakat 21 yaşıma geldiğimde hayrete düştüm; bizim ihtiyar yedi yıl içinde ne çok şey öğrenmişti! Mark Twain.....(sanırım oglumda aynı şeyi düşünüyor) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 (düzenlendi) Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık!... (N. Fazıl Kısakürek) Haziran 19, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yanlızken;nedense daha çok kalabalıklaşıyorum... Mr.T'den.... Yalnızken; nedense daha çok kabalaşıyorum. Mr. A'dan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap