Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 "Çiçek dalda, çocuk kolda, Ford yolda sevilir." 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Kuzu kurdun, yol fordun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Ford'tan mı gidiyoruz bugün. Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. Vitesi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Ford'tan mı gidiyoruz bugün. Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. Vitesi hahahha süpermiş ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 kimisinin nazı Fordun ara gazı.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 ozaman klasiklerden bitanede ben patlatayım "alırsın ford olursun lord" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Henry FORD'tan Focusclubtr'ye Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme. Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 fordcusun dediler vermediler...ne üzülecem abi bir nevi haklı adamlar... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Eskisi Olmayanın, Yenisi de Olmazmış... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 askintarifi kadın: bu şarkıyı benim kadar seviyor musun? adam: hayır kadın (hayalkırıklığı): nedeeen? adam: cunku seni daha cok seviyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 askintarifi kadın: bu şarkıyı benim kadar seviyor musun? adam: hayır kadın (hayalkırıklığı): nedeeen? adam: cunku seni daha cok seviyorum. Soruda hayır yok bi kere 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Parası olan pazardan imanı olan mezardan korkmaz... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 En iyisi hiç doğmamaktır, olabildiğince erken ölmek ondan sonra gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Google Görseller’e gidin ve ‘’Prison of Norway’’(Norveç Hapishanesi) yazın. Büyük ihtimalle keşke mahkum olsaydım diyeceksiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap