Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Yerleri süpürüyor veya tavan boyuyor olsanız dahi, bunu dünyadaki herkesten daha iyi yapın. Saygı satın alınmaz, kazanılır. Michael Jackson 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 (düzenlendi) Zulmü alkışlayamam, Zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için, Geçmişe kalkıp sövemem. Mehmet Akif Ersoy Mayıs 23, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 "If you're not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed, and loving the people who are doing the oppressing." Malcolm X Eğer dikkatli değilseniz gazeteler sizin mazlumlardan nefret etmenizi, zulmedenleri de sevmenizi sağlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum..... Orhan baba.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 "Boşuna uğraşmayın; Ana sütüyle 'adam' olmayan kişi, inek sütüyle ancak 'öküz' olur..." 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak: Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, Arkamıza geçip bizi fordlamaya çalışıyorlar ... Mark Twain... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Ford derken.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 vala ben demedim Mark demiş aynen aktardım....sucum yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Demek ki bu da batıdan gelenler arsında..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 sanırım şaşırdım bende ama o sözün orijinalini bulmak lazım belkide...orda nasıl geçiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 sanırım şaşırdım bende ama o sözün orijinalini bulmak lazım belkide...orda nasıl geçiyor... Orjinali Abicim Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 ok dir mert iyi oldu bulduğun hertercüme söze güvenmemek gerek demekki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Önünde eğiliyorum; ama yüz yüze bakarken, sırada beklerken değil by Y.Çağatay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap