Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Can bedene mülk değil.. ..Can canın yoldaşıdır..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 ..Can canın yoldaşıdır..... Mal Canın Yongasıdır... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Mal Canın Yongasıdır... Olmadı şimdi çok maddiyatçı gördüm seni :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Olmadı şimdi çok maddiyatçı gördüm seni :P :P ehhehehe Parasız olmaz .... Ne demiş atalarımız Vakit Nakittir Vakti bile paraya bağlamışlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 ehhehehe Parasız olmaz .... Ne demiş atalarımız Vakit Nakittir Vakti bile paraya bağlamışlar Ak akçe kara gün içindir...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Ben burasını günün sözü konusu olarak biliyordum, daha çok özdeyişler, atasözleri gibi cümlelerle sanat yapma konusu gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Ak akçe kara gün içindir...... Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz... Abooooooooooooo :P :P :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 .....Baba malı tez tükenir, evlât gerek kazana.......... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 (düzenlendi) Paran varsa cümle alem kulun, Paran yoksa tımarhanedir (dardır) yolun.... Söz büyüğün su küçüğün diyor saygılarımı sunuyor ve iftarı bekliyorum artık Ağustos 15, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paran varsa cümle alem kulun, Paran yoksa tımarhanedir (dardır) yolun.... Söz büyüğün su küçüğün diyor saygılarımı sunuyor ve iftarı bekliyorum artık Hayırlı iftarlar Ahmetim...Allah kabul etsin......... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Okumaktan mana ne kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmedin ,ha bir kuru emektir Yunus Emre (k.s) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2012 Her kim lider olmaya aşık olursa asla kurtulamaz........... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap