Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 İyiki dizel almıştım seri kullanımda bile 740km de yakıt ışığı yandı...pee...... Yemeği taneli Ford'u dizelli severim................. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yeni duydum: Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Sen neye hazırsan bil ki o da sana hazırdır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Spor yapmak hariç sanırım ..::):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 İnsanı iki şey tanımlar: 1. Hiç bir şeyi yokken gösterdiği sabır 2. Her şeye sahipken sergilediği tavır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Yaşamak dikkat gerektirir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 İnsanı iki şey tanımlar: 1. Hiç bir şeyi yokken gösterdiği sabır 2. Her şeye sahipken sergilediği tavır Tanrı ikisinide göstermesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 "Bulut ağlamadıkça, yeşillik nasıl güler ?" (5. Defter, Mesnevi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Ödünç; Güle güle gelir, ağlaya ağlaya gider.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Söz değil ama.. Bir gün çakal kendini övüyor kasılıyor şişiniyor… Kendini vücut geliştirmeciler gibi kasıp gerilip şişinip, tilkiye sormuş: Tilki kardeş, tüylerim DİKELDİ Mİ? Tilki: Dikelmedi. Çakal: Yav tilki kardeş ne biçim arkadaşsın bir kere de DİKELDİ de. Tilki: Peki tamam dikeldi dikeldi. Çakal bu sefer yüzünü sertleşip korkunçlaştırıp tilkiye, nasıl tilki kardeş, gözlerim kanlandı kızardı mı? Tilki: kızarmadı. Çakal. Be tilki kardeş ne biçim arkadaşsın bir kere de kızardı de. Tilki: tamam peki kızardı kızardı. Çakal, kuyruğunu kaldırıp kabartıp kıçını geri atıp, tilki kardeş, nasıl kıçım geri geri uzadı şişti mi? Tilki: Uzamadı… Çakal: Yav tilki kardeş ne biçim arkadaşsın bir kere de uzadı kabardı de. Tam o sırada çakalın arkasına bir ayı gelir ve bir tepikle çakalı havalara uçurur, çakal kıç üstü yere düşer her tarafı yara bere içinde… Tilki çakalın perişan halini görünce, çakal kardeş, işte bak, ayının tepiğini yiyince hem tüylerin dikeldi hem gözlerin kızardı hem de tepiği yiyen kıçın kabarık kabarık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 (düzenlendi) @Yakup Çağatay,bu öyküde tilki kim belli de çakalla ayıyı çıkaramadım! La Fontaine sağ olaydı da sorsaydık... Haziran 5, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 @Yakup Çağatay,bu öyküde tilki kim belli de çakalla ayıyı çıkaramadım! La Fontaine sağ olaydı da sorsaydık... Şimdi bu Balıkesir dağlarından bir Çepni hikayesi, karakterlere uygun herkesi koyabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Şimdi bu Balıkesir dağlarından bir Çepni hikayesi, karakterlere uygun herkesi koyabiliriz 30 yıldır balıkesirdeyim..ben böyle bir şey duymadım 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Cebimdeki paranın yüzde ellisi vergiye gidiyor geri kalan yüzde ellisini zor tutuyorum :) 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 sen seni bil sen seni bilsen seni bil sen senisen seni bilmez isen patlatırlar ensenine canım demek ayıp ne aşık olmakayıp olan korkup da sevmeden saymakne erkek olmak hüner ne de kadın olmakvallahi çok zor değil sırf insan olmakinsan olda sor kendine ara kendinisen seni bil sen seni bil canım sen sen seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap