Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklıklarını topluyorum. Murathan Mungan Kurulan düşler, ya da hayaller gerçekleşecek olsa zaten adı "hayal" ya da "düş" değil "plan" olurdu. Yine de düşlerin gerçekleştiği bir yer var: Masallar diyarı Ha bir de ABD, ama o da bir masal zaten... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum. Murathan Mungan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum. Murathan Mungan Hımmmm, bak bu iyi idi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter... Murathan Mungan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü kendilerini bize tekrar tekrar hatırlatmalarıdır.Bir kere kaybetmekle kurtulamadığımız şeylerdir Yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir.Hep ama hep hatırlarız.ne biçim kaybetmektir bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en güzel söz "Bir daha ki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir. genc olsam doktorum bu sözle epey ekmek yerdim vala.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum. Murathan Mungan İzninle çaldım ve birine yolladım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 evlattttttttttt seni...seviyom ne demek...güzel söz..bakayım sana birkaç tanede bukiyi özel hissettirelim bugün...zaten özel birisi dahada özel olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Anlatabilsem sende neler gördüğümü kimse inanmaz hayal derdi. Bilselerdi sende neler gördüğümü yıllarca hayal görmek isterlerdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Gelirsen yolum genişler, Gelmezsen hayalini severim. Yanmaktan korkmam Ben bu aşka, sağ çıktığım yerlerden geldim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 bak buda fena ekmek yenir.... Kimse benim kadar sevmedi" diye bağırıyordu adam. Gözlerin geldi aklıma.. gülümsedim, geçtim . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 evlattttttttttt seni...seviyom ne demek...güzel söz..bakayım sana birkaç tanede bukiyi özel hissettirelim bugün...zaten özel birisi dahada özel olsun... Sağolasın abicim Gerçi sen daha iyi bilirsin ama. Fazla özlü sözlerden hoşlanmıyor Buket öle arada bir bitane yollican o kadar Onuda yolladım zaten az önce 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 bak buda fena ekmek yenir.... Kimse benim kadar sevmedi" diye bağırıyordu adam. Gözlerin geldi aklıma.. gülümsedim, geçtim . Bu harbiden iyiymiş aklımda bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Ben zaten kültür şokuna uğradım, bir haftalık sözü 1 dakikada tükettik... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 (düzenlendi) doktorum bence size ait söz hepsinden güzeldi...öyle değilmi...bazen benden de iyi sözler çıkıyor işte...size özel olması daha anlamlı...sofrada aklıma geldi akşam ilk lokmamdaki ekmek yumrusunda..... baba ve ve ekmeğinin özelliği..gülümsedim ....kimseler görmeden .....yemeğimi yedim...yani ilk lokmam size aitti... Mart 15, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap