Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Geliysan gel, gelmiysan hayde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Rüşvet alan da veren de cehennemliktir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 "Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık, anladım ki yok Allah'tan başkasına yakınlık!" (Necip Fazıl Kısakürek) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 " Ben diktatör olsaydım meydanlara çıkamazdınız! " Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2014 "Beni öldürmeyen şey, beni küçültür" Super Mario 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Araba kullanırken sinyal vermeden dönüş yapan bayan şoförün trafik polisine cevabı; Benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 This is your world, shape it or someone else will... * ________________________________________________ * Bu senin dünyan, onu sen şekillendir, yoksa bunu başkası yapacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 This is your world, shape it or someone else will... Türkçe mealinide rica etsek:):) Şöyle bir köşeye parantez içinde bile olabilir..:))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Türkçe mealinide rica etsek:) :) Şöyle bir köşeye parantez içinde bile olabilir.. :))) Tamamdır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 1500 yıldır aynı kitaptan sorumluyuz, sınav soruları bile birebir aynı, ama hala cehenneme gidenler var.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 1500 yıldır aynı kitaptan sorumluyuz, sınav soruları bile birebir aynı, ama hala cehenneme gidenler var.... Sosyal medya manyak bisey ya. Facebook ta gördün demi. Lazım olur diye afirmistim bende. Bende bi tane patlatayim. Allah'ım ben hazırım... Sadece yuru ya kulum demeni bekliyorum. Bu da facebook afirmasi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 @Ümit Vaysaloğlu, Bilmiyorumda ben gülemedim yazdığıma (normalde gırgır olsun diye yazarlar ya... lafım sana değil ha ) daha doğrusu derinlere dokundu biraz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 @Ümit Vaysaloğlu, Bilmiyorumda ben gülemedim yazdığıma (normalde gırgır olsun diye yazarlar ya... lafım sana değil ha ) daha doğrusu derinlere dokundu biraz... Gülmek icin degil zaten. Iyneleyici anlatim neydi. Bu ona benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Cehenneme giden yokta, gidecek olan vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap