oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 (düzenlendi) Canı yanan sabretsin, canı yakan canının yanacağı günü beklesin. HZ.MUHAMMED (S.A.V) Mart 17, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Sana söz hayat ! Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip, büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2012 Hayatım, içimden geçen cümleler içinde geçti. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2012 Gecenin sözü: "Bizimkisi bir aşk hikasei değildi... Aşktı bizimkisi, gerisi hikayeydi!" Can Yücel 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Eğer mutluluğunuz bir başkasının yaptıklarına bağlıysa çok ciddi bir sorununuz var demektir...... Huxley...... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam,üstüme basmaya çalışanların ayaklarını kanatmak zorundayım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Hayırdır, ne oluyoruz??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 doktorum...yok bişi...sözatışmaları..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Ìnsan ulasamadigi herseyin "delisi", ulastığı herseyin "nankörüdür. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Anne gezindiğin bağ baba yaslandığın dağdır! Ömrümün en güzel çağı, annen ve babanla olandır. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 (düzenlendi) Yazılmış mıydı daha önce? Söylediklerinize dikkat edin, düşüncelerinize dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerlerinize dönüşür. Değerlerinize dikkat edin, karakterinize dönüşür. Karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür... Mahatma Ghandi'ye atfedilir... Mart 26, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 hüner süsüm, bilgim madenim, aklım canım, gözbebeğimden gerek öğrenmen, bak bana doyasıca, hayat eli sopalı bir öğretmen siyah saç ak defterle geldin, ak saç siyah defterle gidiyorsun sen uyurken gülistan'da, ben diken üstüne yatmış acıyorum... derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim, kendini iyi bilen kötülere ne yarar, ki benim iyiliğim kuru değilim... uzak değil ki malum sırrım feryadımın menzilinden, ne olur iyi bir haber gönder en tezinden, kulaklarım dilimin müşterisi ezelden... dediler yunus'a bal dudaktan acı kelamlar etme, demesi hayli kolay yaşamayanın bu dertle, yunus çıkan fırtınada bir kırılan çiçek.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2012 Alperen özlü sözler bölümü günün şiirine koysaydın keşke....teşekkürler paylaşımın için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Alperen özlü sözler bölümü günün şiirine koysaydın keşke....teşekkürler paylaşımın için.. ya ben oraya koyacaktım yanlışlıkla buraya koymuşum.. şimdi sen yazınca farkettim.. yanlışlık için özür dilerim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap