Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 az önce bi müşterimizden öyle bi mail geldi ki hangi çapda yaşadığımız sorguladım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Cumartesi saat 2 de İstanbuldan kargoya verilen paket pazartesi öğlen Bostonda olursa ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 4 gün de ona sen 8 saat fark var aramızda 1 iş günü demektir malum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 “Ya sessiz kalmalısınız ya da söyleyeceğiniz şey sessizlikten daha iyi olmalı.” - Pisagor 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 2016 için... Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. PABLO NERUDA 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 11 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: 2016 için... Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. PABLO NERUDA Küçük bir hata olmuş, herhalde "2017 için" yazacaktın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 49 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Küçük bir hata olmuş, herhalde "2017 için" yazacaktın 2016 için yazdım. Aynı sonuca ters bakış açısıyla ulaşmışız anlaşılan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: 2016 için yazdım. Aynı sonuca ters bakış açısıyla ulaşmışız anlaşılan. Biliyorum öyle yazdığını da, yeni yıla başlangıç şeklimize bakınca 2017 daha çok yakışacak gibi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 16 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Biliyorum öyle yazdığını da, yeni yıla başlangıç şeklimize bakınca 2017 daha çok yakışacak gibi geldi bana. Maalesef öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Sözün ötesinde ama geçerli ve önemli bir tespit: "Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri giderek vasatlaşması.. Sadece kültürde, sanatta, edebiyatta değil, iş dünyasında da ciddi biçimde vasatlaşıyor.. Siz halkı buna alıştırırsanız, halk da olması gerekeni bu sanır ve ‘vasat’ı yüceltir.. Şu an olan bu! Ben en çok bundan korkuyorum, çünkü bu vasatlaşma iyi gelmeyecek bize.." Evrim Kuran, Y jenerasyonu şirketleri ve sektörleri ile ilgi algı ölçen Universum Firması Türkiye ve OrtaDoğu Sorumlusu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Güncel: "Kar sürüşünde başarı kar lastiğinin performansına değil, trafikteki kar lastiksiz araçların sayısına bağlıdır." C.Bonevalius 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Güncel: "Kar sürüşünde başarı kar lastiğinin performansına değil, trafikteki kar lastiksiz araçların sayısına bağlıdır." C.Bonevalius Hahahaha, abi güzel uydurmuşsun, imza da pek tanıdık olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Güncel: "Kar sürüşünde başarı kar lastiğinin performansına değil, trafikteki kar lastiksiz araçların sayısına bağlıdır." C.Bonevalius Hahahahaha hani bir söz vardı ya "Şerefsizim aklıma gelmişti " Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 ''Doğduğunuzda sevilirsiniz. Öldüğünüzde sevileceksiniz. Arasını siz başarmalısınız...!" demiş bir bilge. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap