Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim; Annemdir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam. Al Capone nemanyak bir adammışş yaff... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam. Al Capone nemanyak bir adammışş yaff... hahaha, Polat Alemdar da araklamıştı bu lafı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 valamı böylece o diziyi seyrettiğini afişe etmiş oldun ...cakma memati... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 valamı böylece o diziyi seyrettiğini afişe etmiş oldun ...cakma memati... yok ya ben izlemiyorum, bi arkadaş izliyor da o söylemişti.. şaka bir yana, 2006'da tekrarlarını izlemiştim ne yalan söyleyeyim.. bu replik de taa o zamandan kalma zaten.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 teşekkür ederim katkın için..film replikleri acmıstım bir ara katkıda bulunacaksan hergün acalım yada bulayım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 teşekkür ederim katkın için..film replikleri acmıstım bir ara katkıda bulunacaksan hergün acalım yada bulayım.. olabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Güvenme İyi EVLADIM var diye güvenme: EVLENDİRMEDEN... İyi KOMŞUM var diye güvenme: büyük DERDE düşmeden... İyi ARKADAŞIM var diye güvenme: başına BELA gelmeden... İyi EŞİM var diye güvenme: HASTALANIP yatağa düşmeden... İyi KARDEŞİM var diye güvenme: araya MADDİYAT girmeden... İyi MAHSULÜM var diye güvenme: ambarına BUĞDAY dolmadan... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizim uçak sallanıncaya kadardır... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizim uçak sallanıncaya kadardır... Twitter camiasında döndü bayağı ilginçtir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Twitter camiasında döndü bayağı ilginçtir Pardon yani, twitter kültürüm geri kalmış maalesef... Bu arada kör öküz ekin mi yemiş, neymişti, neyse ne anlama geliyor? İdrak yollarım tıkalı, çözemedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Efendim bu söz bir filmden sallamasyondur Yani bir atasözü felan değil Artık ne anlarsak, buza kör olsa dahi ekinler başvermezse rahatsız olup da topallazmış gibi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 çok şanslıymışık...verilmiş sadakamız varmış...ya yako bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş sözünü yazıp sonrada resimlerle açıklamak gereği duysaydı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap