Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 çok şanslıymışık...verilmiş sadakamız varmış...ya yako bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş sözünü yazıp sonrada resimlerle açıklamak gereği duysaydı... :) Şükretmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Et görmemiş...ciğere bayılır.... atasözü.. tabii ataların bir bildiği varki söylemişler ama ben ikisinede bayılırım.....hadibakalım ..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Bağda izin olsun..Üzüm yemeye yüzün olsun..... ata sözü.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Bugün başıma gelen bir olay sebebiyle benim için günün sözü, biraz amiyane bir söz ama affınıza sığınarak söylüyorum: Adam sandık eşşeği, alnımıza değdi d*şşağı... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Alperen bu ne şiddet bu celal....offf ya...nediyim...bilmyomki... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Alperen bu ne şiddet bu celal....offf ya...nediyim...bilmyomki... :) abi vallahi o kadar sinirlendim ki.. beş para etmez tipler saçma sapan yazılar yazıyorlar.. bir de bağlı bulunduğu amirine "..... rica ederim" diye bitirmiş yazısını... çok daha şeyler yazardım da forumun kalitesini düşürmek istemem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 eşek görmek istemiyorum bu senin sözünden sonra sanırım alnımı bir kaşıntı tutacak..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 eşek görmek istemiyorum bu senin sözünden sonra sanırım alnımı bir kaşıntı tutacak..... ahahahahhaha, alemsin vallahi abi.. çok rahatsız olduysan başka bir versiyonu: yüz verdik kediye, geldi s*çtı halıya.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 çok lazım olduğunda gidipte bir türlü bulunmayanlar için.................. Geldik geldik yoksunuz...Kapınız olmuş duvar......Dışarıda b**k mu ? var...... anonim...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 yani siz zorladınız yapacak bişi yok..madem jargon bu günün..buda benden olsun "gecme namı kemal köprüsünden korkutursun vakvakları....ebenin şeyine çam diktim git topla kozalakları".... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Şevkle Çalışanı Zevkle Severler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 (düzenlendi) Mal sahibi mülk sahibi, Hani bunun ilk sahibi? Mal da yalan mülk de yalan, Var biraz da sen oyalan. Nisan 12, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 ooooo....almış başını gidiyor........bakalım sonu ne olacak...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Burası Sınırsızlık Meydanı ,Eğer düşünüyorsan, Söyleyecek sözün varsa ,Ve yüreğin yetiyorsa, Susma konuş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap