Hüseyin Erki Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2015 arkadaşlar merhaba 2011 model focus ııı aracım mevcut üzerine ses sistemi koydurdum 4 adet jbl mit 1 adet jbl 1000 bas ve 5 kanal çıkış anfi araçda müziği dinlerken müzik sesi kesiyor neden olduğunu anlamıyorum. anfiden olablirmi acaba birde kapılara mitleri takarken baktığımda kapı döşemeleri tam oturmamış bana sökülen döşemenin tam oturmayacağını sölediler doğrumudur. acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yanlış anlamayın da acil olan durumu ben çözemedim açıkcası.Konu başlığınız bence durumu özetlemiyor.Taktırdığınız yer ile görüşmeniz daha uygun olur kanısındayım.İyi günler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Acil olan ne? ... tesisatı yaptırdığınız yer ile görüşmenizde bence yarar var. (bu arada uzun zamandır "sökülen döşeme yerine tam oturmaz" gibi bir saçmalık duymadığımı da belirteyim.) belli ki kablolama, sonlandırma'da sorun yaşanmış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Döşeme oturmalı. Kapı klipsleri değişiyordu sorun var ise.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Bütün bu soruların cevabı taktırdığınız yerde [emoji6] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 1- acil iş Nerede ? 2 - cep telefonunuzu elinize alıyorsunuz. son arama ya da rehberinizden ustanızı arıyorsunuz. sorunu anlatiyorsunuz. sorun ortadan kalkıyor. 3 - 2. maddede usta dediğim kişinin numarasını siliyorsunuz. ve gerçekten bi ustaya götürüyorsunuz. Kırık kapı sekmanları değişiyor afiyet olsun. .. soruya da gelince kanımca anfi ısınıyor ondan müziği kesiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hüseyin Erki
arkadaşlar merhaba 2011 model focus ııı aracım mevcut üzerine ses sistemi koydurdum
4 adet jbl mit
1 adet jbl 1000 bas
ve 5 kanal çıkış anfi
araçda müziği dinlerken müzik sesi kesiyor neden olduğunu anlamıyorum. anfiden olablirmi acaba
birde kapılara mitleri takarken baktığımda kapı döşemeleri tam oturmamış bana sökülen döşemenin tam oturmayacağını sölediler doğrumudur. acaba
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap