Deniz Gecgel Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2015 Arkadaşlar merhaba. 2013 model (Ocak 2014 çıkışlı) 30 bin km de orjinal Focus 3 tdci trend hb aracıma müşteri çıktı. Bi terslik olmazsa yarın sabah 51.000 tl ye satışı vereceğim. Fiyat sizce nasıldır? ikilemde kaldım. Malum siteye koyduğum ilanın linki aşağıda. aracı 20-25 tl lik temiz bir araç alıp kalan parayı değerlendirmeyi düşünüyorum. Bulamazsam sattığım fiyata Cmax tarzı bir araç almak istiyorum. Fiyat konusundaki yorumlarınızı rica ediyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-servis-bakimli-orjinal-focus-226282604/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Bana fiyat az geldi pert etseniz Allah korusun 60 bin lira alırsınız. 55'e satmaya çalışın bari, gideri yok mu? Ayrıca bu araba da Sticker yok, buluşmaya da gelmemiş bunlar hep değer kaybı tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Sticker göndermediniz ki olsun. Gönderiverirseniz takarız aracımıza. Fiyat gerçekten az mı? 55 e titanyumlar satılıyor. Kafam karıştı şimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 fiyat banada az geldi ama uzun zamandır takip etmedim piyasayı. Yakup kasko değerine göre yorum yaptı sanırım ama pert olsada "piyasa değeri" ödeniyor kasko değeri değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 perte çıksa da alabileğim rakam max 52 olmazmı üzerinde normal trendden extra 1500 tl lik donanım var. jant, led vs. karar veremedim. 51 e daha donanımlı araçlar alınamaz mı? benim tek derdim trend olması. alırken ancak buna para yetmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 perte çıksa da alabileğim rakam max 52 olmazmı üzerinde normal trendden extra 1500 tl lik donanım var. jant, led vs. karar veremedim. 51 e daha donanımlı araçlar alınamaz mı? benim tek derdim trend olması. alırken ancak buna para yetmişti. sahibinden de muadil aracın en düşük fiyatı ne? en düşük olanlarda genelde bi "yamuk" oluyor, o yüzden en düşük + 2-3 bin hemen satılacak fiyat diye düşünüyorum ben. Pert durumunda galerilerden vs fiyat alınarak piyasa bedeli çıkartılıyor sonrası pazarlığa açık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 2013 HB trend focus için en düşük 50.500 en yüksek 52.900 fiyat var. Bana fiyat iyi gibi geldi. 52.900 benim aracın fiyatı. Bana fiyat iyi gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 iyi gibi geldiyse ne uğraşmıyorsun bizi der benim sağ duyum Sticker yollanmaz, istenir der hava mı da atarım Şimdiden hayırlı olsun gönlünüz okey diyorsa; satın gitsin. Yalnız araba temiz ve yeni gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Fiyat normal bence 2012 trend x ler 50 60 bin km de 48 -50 arasi gidiyor..55e 2012 titanyum alınır 50bin km civarı..60 bini ise millet 2013 titanyuma veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 yorumlarınız için teşekkürler. yarın muhtemelen salıcam gidicek ) Bu arada, araç orjinal, hatasız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Çözdüm iplerini, saldım gitti. Satılık aracı olan var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda Başmak Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Hayırlı olsunn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Arkadaşlar sitenin ilan bölümü mevcuttur, sitenin her hangi yerinde kendi ilanlarımızı paylaşmıyoruz, paylaşanların ilanını siliyoruz. Bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda Başmak Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Pardonn cidden bilmiyordum teşekkürler, Deniz abi ilgilenirsen satılıklar bölümünde focusumuz var style plus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap