Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Resim yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda Başmak Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 (düzenlendi) Resim yok mu? Hocam varda siteye yükleyemedim bilgisayarımda yok özelden telefon numaranızı atarsanız whatsapp dan atabilirim Ağustos 21, 2015 Arda Başmak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Deniz bende satıyorum ama biraz Pahalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Çok teşekkürler. 2015 model 1900 km de opel astra 1.6 edition sedan için bugün el sıkıştık. yarın satışını alıcam. bakalım birazda opel deneyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Onu alacağınıza 2.el 1.6 trend x 2015 focus alsaydınız keşke yeni araba gibi olurdu. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 yeni araba gibi derken? ilk defa opel alıyorum. benim için çok yeni. uygun fiyata geldi. hiç düşünmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Makyajlı focus olduğu için sizin araçtan farklı hissettirecekti. Yorumlarınızı bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Deniz, hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 çok teşekkürler Bekir abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2015 Çok teşekkürler. 2015 model 1900 km de opel astra 1.6 edition sedan için bugün el sıkıştık. yarın satışını alıcam. bakalım birazda opel deneyelim. ne kadara aldınız özel değilse acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Taner bey 42 ye aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Güzel günlerde güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Çok teşekkürler Semih bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap