2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 10 yanıt
- 1.219 görüntüleme
-
- 8 yanıt
- 5.227 görüntüleme
-
- 0 yanıt
- 654 görüntüleme
-
- 4 yanıt
- 2.459 görüntüleme
-
- 9 yanıt
- 3.215 görüntüleme
-
Soru
Saruhan Özkan
Herkese selamlar. Geçtiğimiz haftalarda Cem abinin açtığı --> http://www.focusclubtr.com/topic/10345-focus-16-ecoboost-nasıl-gerçekten-182-ps-olur/
konusunda paylaştığı izlenimleri ve tavsiyesi üzerine bana söylediği hava filtresini aldım ve taktırdım.(Doğan abi de gaz verdi) Aracım 2015 model 1.0 Ecoboost Powershift Fiesta. Bu araca uygun K&N hava filtresinin kodu da 33-2955. Kendi aracınıza uygun hava filtresini http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx bu sitede bulabilirsiniz. Filtre kutu içi bir filtre.
Montaj süresi 3 dakika Kendiniz de yapabilirsiniz bir tork anahtarıyla halloluyor ama ben üşendim. Adam aman dikkat et serviste götürürler hava filtreni çöpe atarlar diye 6-7 kere tembihledi
Bana sorarsanız hissettiklerim için hani şöyle ormana gittiğinizde hava o kadar temizdir ki daha çok nefes alıp ne kadar faydalansam kardır dersiniz ya. Araba işte o şekilde havayı çekmeye başladı. Ses falan önemli değil (Halbuki ben ses hastasıyım da bu sefer onu aramadım) arabaya çok yararlı bi iş yaptım ya o beni mutlu etti. Sonuçta hava yakıttan daha önemli e tabi performans da accık arttı. Klima açık kapalı farketmiyor. yokuş aşağı yokuş yukarı bana mısın demiyor zaten kuççücük araba Bas gaza aşkım bas gaza şarkısını yüklemişler bi de filtreye gittikçe hava filtredeki mikro tellere çarptıkça bu şarkı çalıyor Şaka bi yana insanın bastıkça basası geliyor. Gel gelelim bugün hiç vitesi S moduna almadım. Araba alıp götürüyo...
Herkese tavsiye ederim. Bu tip kağıt olmayan hava filtresini. Çok aman aman bir fiyatı da yok zaten. Normal hava filtresini zırt pırt değiştiriyoruz zaten bunu değiştirmeye de gerek yok aynı paraya denk geliyor. Kağıt hava filtresinden çok daha iyi olduğu kesin
Cem abi'ye ve Doğan abi'ye Teşekkür ederim
Bir de şunu yapıştırdım nasıl durmuş ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
6
5
3
Popular Days
Ağs 22
15
Ağs 21
14
Ağs 20
5
Top Posters For This Question
Saruhan Özkan 9 posts
Doğan Kurban 6 posts
Cem Boneval 5 posts
Yakup Ç. A. 3 posts
Popular Days
Ağs 22 2015
15 posts
Ağs 21 2015
14 posts
Ağs 20 2015
5 posts
Popular Posts
Saruhan Özkan
Herkese selamlar. Geçtiğimiz haftalarda Cem abinin açtığı --> http://www.focusclubtr.com/topic/10345-focus-16-ecoboost-nasıl-gerçekten-182-ps-olur/ konusunda paylaştığı izlenimleri ve tavsiyesi üz
Cem Boneval
@Mert Yürüyen atmosferik motorda yapılacak basit değişiklikler pek tad vermez. Bence hiç para harcama, sakin ve uslu bamyavari kullanım tarzına devam et, arada para biriktir geldiğinde 1.5EB PS al rah
Cem Boneval
Sen bir de remap sonrasını gör.
Posted Images
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap