Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) Hızlı mobil internet devri hayırlı olsun. En azından büyük şehirlerde akıllı telefondan internet hakikaten uçuruyor. Haliyle dikkat edilmezse kotaları aşmak artık çok kolay. Her ne kadar operatörler hızlı interneti ek ücretle sunmasa da aktarılan veri miktarının yükselmesi var olan kotaları sıkıntılı hale düşürecek. Zaten en azından Turkcell ciddi bir tarife değişikliğine giderek yüksek kotalı paketleri kullanıma sunmuş. Eminin Vodafone da takip edecektir. http://www.hurriyet.com.tr/iste-4-5g-tarifeleri-ve-fiyatlari-40078864 Tabii internet hızı gibi fiyatlar da uçmuş. Sonuç olarak her zamankinden fazla "ne" kullandığımız değil "nasıl" kullandığımız önem kazanacak. Nisan 1, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 O değilde ben geçemedim 4G uyumlu sim var,ayarlardanda 4G yaptım ama internete bağlanmaya çalışınca hücresel veri etkin değil uyarısı alıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 10 dakika önce, Semih G. said: O değilde ben geçemedim 4G uyumlu sim var,ayarlardanda 4G yaptım ama internete bağlanmaya çalışınca hücresel veri etkin değil uyarısı alıyorum Mil e ayarlıdır km ye çevir düzelir. Ha ha haha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 5 dakika önce, Doğan Kurban said: Mil e ayarlıdır km ye çevir düzelir. Ha ha haha hatırlatmasan olmaz demi abi. Bu arada hallettim sorunu ama 1mbps alıyorum iyi mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) Çoğu tel, meşhur iphone 6 da dahil 4g destekliyor, 4.5 değil. Lte:4g. Her. Zaman otomatik seçim işe yaramıyor, ağdaki şebekeleri tarayın (erişim noktası adları) ve görüp, seçin. Turkcell cilerde havalara uçmasın bugün yüksek hız hediye. Arkadaş 90 mbiti gördü yarın 20 ye düşer ki tel için çok iyi 4g ile yollandı Nisan 1, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 12 dakika önce, Mehmet Demir said: Çoğu tel, meşhur iphone 6 da dahil 4g destekliyor, 4.5 değil. Lte:4g. Hocam zaten 4.5G uydurma bir terim, önemli ölçüde Türkiye'nin garabeti. 4G platformunda LTE teknolojisi ile Cat 6 300 MBps Cat 9 ile 450 MBps hızlara ulaşılıyor. 4G üzerinden 1 GBps'a kadar ulaşılması hedefleniyor. Yani 4.5G desteklemesi için LTE desteklemesi yeterli ve çoğu üst-orta sınıf güncel akıllı telefonda LTE desteği var. 12 dakika önce, Mehmet Demir said: Arkadaş 90 mbiti gördü yarın 20 ye düşer ki tel için çok iyi Neden düşer? Neden iyi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 3 dakika önce, Cem Boneval said: Hocam zaten 4.5G uydurma bir terim, önemli ölçüde Türkiye'nin garabeti. Yok yahu değil diyorum ama inanmıyorlar Samsung S7 vb destekleyen telefonlar şuan 4.5 olarak ifade ediyor hattı ekranda yazıyor hatta Eskiden de 3.5 yazardı hani Nokia'lar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) Bugün yüksek hız hediye turkcell den, 20 iyi bireysel cep tel için, yüksek hız için ek para istenir şirketlerden. 6s 4.5g destekliyormuş @Cem Boneval @Yakup Çağatay Evet benim cep 3.5 yazıyordu. Wcdma diye geçiyor. Eski tuşlu nokia da öyleydi. http://www.webtekno.com/mobil/lte-nedir-h15864.html Nisan 1, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) 20 dakika önce, Yakup Çağatay said: Yok yahu değil diyorum ama inanmıyorlar Bence sen anlamamakta direniyorsun. International Telecommunication Union (ITU-R) mobil aktarım standartlarını tanımlıyor. Bu bağlamda G "generation" yani nesil kelimesinin kısaltılmışı. LTE ise “Long Term Evolution” tanımlamasının baş harfleri ve 3G veya 4G teknolojisi ile çalışan veri işleme protokollerinde verimliliği dolayısı ile hızı hedefliyor. Yani ITU-R'in tanımladığı 4.5G diye bir standart YOK, 3G veya 4G + LTE var ki sonuncusunu 4.5G yakıştırması ile tanımlama söz konusu. Neyse bu akademik tartışma. Sonuçta veri aktarım hızını ne arttırıyor ise arttırsın. 17 dakika önce, Mehmet Demir said: yüksek hız için ek para istenir şirketlerden O konuda bir talepleri olmayacağını ilan ettiler, tabii zaman ne gösterir bilinmez. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi hızlı bağlantı internetin daha yüklü veri aktarımları için özgürce kullanılması ile sonuçlanacak ki bu da kota sorununu gündeme getirecek ve çoğu kişi daha yüksek kotalı, dolayısı ile yüksek fiyatlı tarifelere geçecektir. Ayrıca mobil teknolojilerin yüksek aktarım hızları ile profesyonel kullanımında da artış olacaktır, ki bu da gene data transferi bedellerinin artacağı anlamına gelir. Nisan 1, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 (düzenlendi) Sonuçta cep lerin şarjı çabuk bitecek Nisan 1, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 4.5G makyajlı 4G gibi düşünebiliriz. Tam bize uygun. "biz yaptık oldu" derler ya işte öyle bir şey. Zaten Türkiye'nin büyük bölümünde sağlıklı 3G bile yoktu. Şimdi ise en azından sağlıklı 3G ayarında internet alabileceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 OOOOkla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 TurkTelekomun peering kapasiteleri dusunulunce kullanildikca masturbasyondan oteye gitmeyecek olan yapi. Umarim yakin zamanda altyapi gelistirmeleri yapilir, yoksa ben gibi isi internet veya internete bagli olan insanlar icin kabus gunler baslar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Benim evde 4G yokmuş galiba ama bir enayilik var. Sabah yalnızca 3G de 0,2 mbps hız çıktı (oysa eskiden 8-10 çıkardı). 2G/3G/4G otomatikte 25 mbps hız çıktı ama hala H yazıyordu 4G yazmıyordu. Bunlar 4,5 G diye 3,5u itelediler bize herhalde bu nasıl 4G. Upload daha hızlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Bir saat önce, H. Cenk said: Benim evde 4G yokmuş galiba ama bir enayilik var. Sabah yalnızca 3G de 0,2 mbps hız çıktı (oysa eskiden 8-10 çıkardı). 2G/3G/4G otomatikte 25 mbps hız çıktı ama hala H yazıyordu 4G yazmıyordu. Bunlar 4,5 G diye 3,5u itelediler bize herhalde bu nasıl 4G. Upload daha hızlı Aynen öyle. Şu anda aldığımız hız 3G hızı bile değil. 3G 28 mgbit hıza kadar destekliyor, oysa Türkiyenin % 90'ında bu hız bile yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap