Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2015 Ancak yurtiçinde bu hızlar stabil yakalanır. Yurtdışı halen bottleneck. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Evet Geldi cicim ayı. UYARI: SpeedTest ile test yaparken bir an durun ve düşünün Bu uygulama test sürecinde yak. 350 mb (10 sn'de) veri çekebilecek. Kotanız problemli ise bunu yapmayınız Eğer vodafone kullanmıyorsanız tabi. Hatırladığım kadarıyla onlarda belirli bir süre bunu ücretsiz veriyoruz demişlerdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Ben merak ederim yaparım test Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Bu arada 4.5G'nin var olduğunu (teknik olarak) telefonlarınızdan göreceksiniz Bazı telefonlar hat kısmında 4.5g olarak yazabiliyor.Kimisi direkt LTE. Yani yutturma/iteleme vb şeyler yok (teknik olarak) 40 dakika önce, Onur Sezgin said: Ben merak ederim yaparım test Her türlü Kota sorunumuz yok nasılsa 4 gb bitmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Bu arada 4.5G'nin var olduğunu (teknik olarak) telefonlarınızdan göreceksiniz Bazı telefonlar hat kısmında 4.5g olarak yazabiliyor.Kimisi direkt LTE. Yani yutturma/iteleme vb şeyler yok (teknik olarak) Her türlü Kota sorunumuz yok nasılsa 4 gb bitmiyor Kota değil de bataryalar nasıl etkilenecek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 haberde şu ana kadar 4600 baz istasyonu takıldı dedi.. hiçbir şey değil şu an için.. bakalım ülkenin en az %70 ini ne kadar sürede kapsayacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 41 dakika önce, Onur Sezgin said: Kota değil de bataryalar nasıl etkilenecek? Hareket halinde ise cihazlar zorlanır tüketim artar. Telefon sürekli LTE olarak çekebilirse çok fark etmez. 2g-3g-4g arasında geçişler oluyorsa ayarlardan direkt 3g'ye vs geçmek mantıklı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Özsoy Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 3g gibi herhangi bir ücret ödenmeyeceği, sadece mevcut paketimizi kullanmaya devam edeceğimiz söylendi ama bi taraftan da kuşkulanıyorum, bizim bağlantı şirketlerimiz halka dönüp madem 4.5 g kullanacaksınız uçlanım paraları diyebilirler her an Bu arada benim evde 2g çekiyor sadece, onda da pek veri gelmiyor, whatsapp dan bile zor yazıyorsun (bu arada 70-80 bin kişilik bi ilçede oturuyorum), bağlantı operatörüne şikayet attım hattınız evde çekmiyor diye, farkındayız biliyoruz gibi bişey yazmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Evdeki internet yerlerde sürünürken 4.5 g bizim neyimize bilmiyorum. Buna yapacakları altyapıya harcanacak para ile fiber altyapıyı guclendirseler fibersiz ev kalmasa hayaller 4.5 g gerçekler 8 mbit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 @Yakup Çağatay 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 (düzenlendi) eee noldu şimdi 4,5 geeee Bizim Turk Telekom tırttt oldu Mart 31, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 25 dakika önce, Engin Uzunoğlu said: Ohooo ikiside gayet iyi. 26 dakika önce, Onur Sezgin said: @Yakup Çağatay Ben simkart'ı değiştirmemişim yenisi var sanıyordum rezillik 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ohooo ikiside gayet iyi. Ben simkart'ı değiştirmemişim yenisi var sanıyordum rezillik Aboooo. Sende yaptıysan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Şimdi, Teoman Saraç said: Aboooo. Sende yaptıysan Yarın hala beleş ise değişirim artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap