Erk Atakan Köroğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2015 Abiler kardeşler.Merhabalar. 2012 model sedan 1.6 tdci trend 54000 km kül kahve rengi aracım için 51 bin lira veriyorlar. Aracın Artıları ; çelik jant + sis farı + arka park sensörü. 15-30-45 bin km servis bakımları km ve sene dolmadan yapıldı(ben ikinci sahibiyim) aracın Eksileri ; sağ arka çamurluk ağzı lokal boya sağ arka kapı altında 5cm ezik ve sol kapıda ön kapıda 4-5 parkam genişliğinde kılcal çizikler mevcut. Titanium alma niyetim var ama üste en fazla 5 bin lira koyabiliyorum.56 bin lira civarında temiz ve 55 bin km geçmeyen titanium bulabilir miyim? Sizce fiyat iyi midir aracımı satmalı mıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Dizel titanium mu almayı istiyorsun. O paraya bulamayabilirsin. Style plus lar var 59 bin civarı da. Ama titanium az daha pahalı olabilir. Ha benzinli olsun dersen bulursun bence 55 ve üstü fiyatlara Al benimkini satım sana [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] 60 bin e verrim ha ha 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Sahibindende var bi kaç tane bulduğum doğan abi sana facebook üzerinden link atarım az sonra ama yinede inceletmek lazım o ayrı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Sahibindende var bi kaç tane bulduğum doğan abi sana facebook üzerinden link atarım az sonra [emoji4] ama yinede inceletmek lazım o ayrı [emoji4] Ankara çevresi olursa haber et baktıralım inceletelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 senin aracına 60 bin az olur emek var üstünde hem dizel istiyorum benzine binemem öğrencilik hali Ankara çevresi olursa muhakkak haberdar ederim seni abi çok teşekkür ederim şimdiden..Peki 51bin fiyat iyimi satayımmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Fiyat konusunda pek bişe diyemem ama iyi gibi fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 ben aracımı dün sattım 50 bin tl 2012 tit powershift lpg ve park kameralı... bence fiyatınız düşük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 2012 tdci titanium buldum uygun fiyatlı açıkcası onu kaçırmak istemiyorum.Şimdi sizin aracınızla benimkini kıyaslamak doğru olmaz..çünkü donanım şanjuman ve yakıt farklı ama siz iyi fiyata vermişsiniz hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Malum bizde galeri değiliz, tıpkı sizin gibi sadece kullanıcıyız. Burada daha yakın fikir var, keyifli alışverişler http://www.focusclubtr.com/topic/10410-aracımı-satıyorum-yorumlarınız/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Biraz daha fikir sahibi oldum Yakup bey sağolun yardımınız için..sanırım bende satıp 2012 titanium alcam..alacağım araç kırmızı ve hb.. hb olması biraz gözümü korkutmuyor değil ve kırmızıda kolay satılan bi renk değil..sadece bu kısımda çekimserim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Arabayı satmak için alıyorsanız, almayın tabi ki Yarın ne olacağı belli değil, keyfini sür derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Tabiki keyfini sürmek lazım fakat çok kullandıkca değeri düşüyor biliyorsunuz..fırsat buldukca model yükseltmek daha mantıklı geliyor bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Ben 54-55 ister son 52'ye bırakırdım. Ama şimdi bir iki bin lira için birbirimizi kırmayalım. Satılacak ve alınacak hedefleri tutuyorsa çok sorgulamaya gerek yok. HB korkutmasın, bence çok dha kullanışlı. Kırmızı da güzel renk. Satarken müşterisini biraz dha uzun bekleyebilir. Ama bence değer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Tabiki keyfini sürmek lazım fakat çok kullandıkca değeri düşüyor biliyorsunuz..fırsat buldukca model yükseltmek daha mantıklı geliyor bana [emoji4] Merhaba, ben geçen çarşamba 2013 model 30.000 km deki dizel hb trend hatasız focusumu 51.500 e sattım. Bence fiyatınız iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk Atakan Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Merhaba, ben geçen çarşamba 2013 model 30.000 km deki dizel hb trend hatasız focusumu 51.500 e sattım. Bence fiyatınız iyi. Anlıyorum fakat aklıma takılan kısım şu. Aracımın zor bulunan özel bir renk olması ve sedan olması fiyatta degisiklik yapmamı gerektirirmi?Biliyorsunuz ki sedan aracın piyasası daha çok.. Zira alacağım araç kırmızı renk ve hb kasa..ilerde o aracı satarken sıkıntı yaşarmıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap