Saruhan Özkan Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2015 Herkese iyi akşamlar. Size bir konuda ihtiyacım var şimdi kalabalık bi topluluğuz her ne kadar sessiz kesim çok olsa da belki birinin gözüne çarpar ve yardımı dokunur. Aklımızda bir proje var ve bunu uygulamak için bir akaryakıt istasyonuna ihtiyacımız var. İstanbul içi ve çevre iller olursa mükemmel olur. Aranızda herhangi bir yakıt istasyonunda yetkili bir tanıdığı varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim. Proje Türkiye'de ilk olacağı için Top Secret niteliği taşıyor yaptıktan sonra anlatırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Mardin olsa Serdar hallederdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Istanbulda Aytaç akın var forum üyemiz Opet istasyon müdürü kendisi Saruhan buluşmalarada geldi hatırlamışsındır diye tahmin ediyorum Herkese iyi akşamlar. Size bir konuda ihtiyacım var şimdi kalabalık bi topluluğuz her ne kadar sessiz kesim çok olsa da belki birinin gözüne çarpar ve yardımı dokunur. Aklımızda bir proje var ve bunu uygulamak için bir akaryakıt istasyonuna ihtiyacımız var. İstanbul içi ve çevre iller olursa mükemmel olur. Aranızda herhangi bir yakıt istasyonunda yetkili bir tanıdığı varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim. Proje Türkiye'de ilk olacağı için Top Secret niteliği taşıyor yaptıktan sonra anlatırım [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Istanbulda Aytaç akın var forum üyemiz Opet istasyon müdürü kendisi Saruhan buluşmalarada geldi hatırlamışsındır diye tahmin ediyorum Eyvallah abi özelden bir mesaj atayım belki görür. ama tabii yazan yine yazsın tanıdığını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Eyvallah abi özelden bir mesaj atayım belki görür. [emoji4] ama tabii yazan yine yazsın tanıdığını Telefon numarasını verebilirim istersen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Telefon numarasını verebilirim istersen Valla mükemmel olur abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Valla mükemmel olur abi [emoji4] Özelden atıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Gene ben çözdüm işi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Özelden atıyorum Gene ben çözdüm işi. Ya siz harikasınız bu iş olsun size yemek ısmarlıyim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Olmadı şimdi ama Saruhan sadece ikisi mi [emoji4][emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Ya siz harikasınız bu iş olsun size yemek ısmarlıyim Bekir abi olmazsa işin iptal olur hööööyyyytttt[emoji23][emoji23] Olmadı şimdi ama Saruhan sadece ikisi mi [emoji4][emoji4] Tamamdır o iş abi [emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 [emoji5]️ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2015 [emoji5]️ Ayıp ettin Bekir abi sen de gel tabii [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap