Yasin Gözütok Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2015 2012 ford focus style plus var aracıma st ön tampon taktırmak istiyorum nerden ve ne kadara satın alabilirim ve bir diğer sorumda aracın ön tampondaki park sensörleri devre dışı kalsın istemiyorum tampon değişikliğinde herhangibi bir sıkıntı oluştururmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Delikli halini bulursan no problem, bulamazsan deldireceksin onlar dert değil. Fiyat için ne bulursan; eski başlıklara bakabilirsin lakin bu serbest piyasa ve bol bulunan şey değil. Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Set halinde bulabilirsiniz satan yerler var ve parl sensörü için hepsi deliksiz gelenler deldirip montajı yaptırıyorsunuz ben o şekilde Yaptım 1 yıl oldu sıkıntısız sensörler Çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap