Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Abi ben yol isteyince pek hevesli olmuyorlar durmaya. Sağa atlayıveriyorlar. Ha korna yada dibine girme felan yok. Bixenon şimşeği yiyince sağa dalıyolar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Ali BİLGEN Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Selektör ve korna kullanma huyum yok ancak bu konuda kendimi şanslı hissediyorum, Mondeo geniş gövdesi ve yine büyük gündüz ledlerinin avantajı ile yolu kendine açmasını çok iyi beceriyor, dikiz aynasında görmemeniz imkansız gibi, sollama prestiji çok yüksek. Genel olarak gündüz ledli araçların hepsinde bu avantaj daha fazla diye düşünüyorum arkadan yaklaşırken daha iyi fark ediliyorsunuz. Birazcık iddaalı bir cümle olmuş ama aklıma nedense 1.0 Ekobüs @@Doğan ve Atmosferik @Mert geldi. 1.0 Ecoboost alalı 2 ay oldu. 1.5 dizel hyundai getz vardı daha önce onunla yapmışlığım çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 1.0 Ecoboost alalı 2 ay oldu. 1.5 dizel hyundai getz vardı daha önce onunla yapmışlığım çok 1.5 dizel Getz biliyorum o arabayı, arkadaşımda vardı "Uçan tabut" diyordum ben ona 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bir de şunu anlamıyorum açıkcası.İddialı olacak ama gerçekten şoför olan kişi zaten arkasından gelenin dibine yanaşmasına selektör yapmasına fırsat vermeden yolda ilerlemeli.Yahu zaten önün boşsa git en sağdan mis gibi.gerektiğinde yap sollamadı geri gir şeridine.Rampa çıkarken çok denk geliyor.Geç sağa be adam illa vites mi küçültelim bırak rahatça çıkalım rampayı.Sadece saygı olsa bence yeter artar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Ali BİLGEN Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 1.5 dizel Getz biliyorum o arabayı, arkadaşımda vardı "Uçan tabut" diyordum ben ona Abi aynen doğru çok iyi gidiyor ama nasıl gittiği belli değil... En önemlisi de sonunda nasıl duracağın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Aracım dizel yani sol şerit zor yaw :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Aracım dizel yani sol şerit zor yaw Seni sağa geçirecek biri çıkar be abi.Sen en iyisi orta şeritte kal.Ben senin sağında Mert de en sağda yan paralel deki toprak yolda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bir de şunu anlamıyorum açıkcası.İddialı olacak ama gerçekten şoför olan kişi zaten arkasından gelenin dibine yanaşmasına selektör yapmasına fırsat vermeden yolda ilerlemeli.Yahu zaten önün boşsa git en sağdan mis gibi.gerektiğinde yap sollamadı geri gir şeridine.Rampa çıkarken çok denk geliyor.Geç sağa be adam illa vites mi küçültelim bırak rahatça çıkalım rampayı.Sadece saygı olsa bence yeter artar. Bak çok doğru konuya değinmişsin Doğan'cım, iyi şöfor asla kendine selektör yaptırmaz, kendini sıkıştırmaz, arkadan gelenin durumunu göre yada önde gidenin durumuna göre hızlanır yada yavaşlar, işini kendisi görür. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Seni sağa geçirecek biri çıkar be abi.Sen en iyisi orta şeritte kal.Ben senin sağında Mert de en sağda yan paralel deki toprak yolda [emoji3] Yok be Doğan'ım ben sol şeritti kullanmam zor aracım kötü dizel diye yazmıştım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Ali BİLGEN Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bir de şunu anlamıyorum açıkcası.İddialı olacak ama gerçekten şoför olan kişi zaten arkasından gelenin dibine yanaşmasına selektör yapmasına fırsat vermeden yolda ilerlemeli.Yahu zaten önün boşsa git en sağdan mis gibi.gerektiğinde yap sollamadı geri gir şeridine.Rampa çıkarken çok denk geliyor.Geç sağa be adam illa vites mi küçültelim bırak rahatça çıkalım rampayı.Sadece saygı olsa bence yeter artar. Abi sana aynen katılıyorum. Benim kast ettiğim sağa geçmeye fırsat bile vermeden tacize başlayan maganda tipler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bak çok doğru konuya değinmişsin Doğan'cım, iyi şöfor asla kendine selektör yaptırmaz, kendini sıkıştırmaz, arkadan gelenin durumunu göre yada önde gidenin durumuna göre hızlanır yada yavaşlar, işini kendisi görür. Abi zaten anlamıyorum bizdeki sol şerit hastalığını.Bazı m.ll.r da sağ şeritteyken arkama gelip selektör yapıyor.Ben de sola geçip yol veriyorum nasıl ama Yok be Doğan'ım ben sol şeritti kullanmam zor aracım kötü dizel diye yazmıştım.. Hadi hadi yokuş aşa 120 bastım diye hava atıyordun daha geçen gün. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Abi zaten anlamıyorum bizdeki sol şerit hastalığını.Bazı m.ll.r da sağ şeritteyken arkama gelip selektör yapıyor.Ben de sola geçip yol veriyorum [emoji3] nasıl amaHadi hadi yokuş aşa 120 bastım diye hava atıyordun daha geçen gün. Nerdeeee yokuş aşağı bile 98 geçmiyor .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Nerdeeee yokuş aşağı bile 98 geçmiyor .. Abi el frenini gene mi unuttun yaaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Abi el frenini gene mi unuttun yaaaaa Hakkaten o neydi yaw :) zaten şehir içindeyim sıkıntı yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 1974'ten beri Orta Avrupa'da sık sık araba kullanmışlığım var, özellikle Almanya hiç öyle anlattığınız gibi masum bir yer değil. Tabii Almanya'nın Türkleşmesinin de rolü vardır kuşkusuz, ama şeridi zamanında boşaltmazsanız fena halde uyarılırsınız. Tabiki haklısınız hocam. Uyarılırsınız ama söylemek istediğim bizdeki gibi sık karşılaşılan bir durum olmadığı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap