Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2011 model 2012 ocak ayı trafiğe çıkışlı 1.6 ecoboost aracım henüz 25.000 kmde. Aracı aldığımdan beri yaklaşık 10 kere akü tamamen bittiği icin yolda kaldım. Her kontrolde serviste herhangi kaçak olmadığını söylediler. Aracı az kullandığım için şarj olmadığını söylediler. 1 yıl önce akü garantiden değişti. Şimdi tekrar akünün bittiğini akünun degismesi gerektigini soylediler. Araç uzatılmış garantide olduğu icin akü garantiye girmiyormus. Sizce az kullanimdan 3.5 yılda 10 defa akü tamamen bitip yolda kalmam ve bu sürede 2 akü değiştirmem normal mi. Ayrıca varta akü taktirmami önerdi servis. orjinal ford akü 65 varta 64 ampermis ama daha fazla voltaj üretiyormuş. Sizce varta taktirsam sıkıntı olur mu hem biraz daha ucuz forddan.
Soru
semih yılmaz
2011 model 2012 ocak ayı trafiğe çıkışlı 1.6 ecoboost aracım henüz 25.000 kmde. Aracı aldığımdan beri yaklaşık 10 kere akü tamamen bittiği icin yolda kaldım. Her kontrolde serviste herhangi kaçak olmadığını söylediler. Aracı az kullandığım için şarj olmadığını söylediler. 1 yıl önce akü garantiden değişti. Şimdi tekrar akünün bittiğini akünun degismesi gerektigini soylediler. Araç uzatılmış garantide olduğu icin akü garantiye girmiyormus. Sizce az kullanimdan 3.5 yılda 10 defa akü tamamen bitip yolda kalmam ve bu sürede 2 akü değiştirmem normal mi. Ayrıca varta akü taktirmami önerdi servis. orjinal ford akü 65 varta 64 ampermis ama daha fazla voltaj üretiyormuş. Sizce varta taktirsam sıkıntı olur mu hem biraz daha ucuz forddan.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
6
6
5
Popular Days
Eyl 5
31
Ara 11
9
Eyl 6
7
Ekm 20
3
Top Posters For This Question
semih yılmaz 15 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Kaan Yagizer 6 posts
Cem Boneval 5 posts
Popular Days
Eyl 5 2015
31 posts
Ara 11 2017
9 posts
Eyl 6 2015
7 posts
Ekm 20 2015
3 posts
Popular Posts
semih yılmaz
sordum uyumlu olduğunu söylediler ama kodunu alayım
semih yılmaz
Epey araştırdılar sonuç benim az kullanmamdan en son aküyü tekrar değiştirdiler. Forumdaki üstadlarin dediği gibi akünün ömrü de az kullanımdan erken bitmiş. Şimdi yaklaşık 10 gündür ss çalışıyor arab
Cem Boneval
Yordum bayağı, değişsin bakalım ne olacak. @semih yılmaz sen de almışsın arabayı kullanmıyorsun, akü bahanesiyle çık haftada iki gün Erciyes - Develi yap dön...
Posted Images
Bu soruda 57 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap