Batu Aydın Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2011 Benim arabada Radyo hani Lake gibi birşey orayı ve aracın geri kalan iç kısımlarını ney ile silmemi önerirsiniz bana eğer bildiğiniz varsa nerden alabileceğimi yada linkini ve fiyatını paylaşabilirseniz çok teşekkürler tahminim radyonun orayı ve ekranları aynı şeyle geri kalan bölümleri başka şeyle silmem gerekir diye düşünüyorum belki ekranları falanda herhalde başka bezle yapıcaz.Yüzeylerinde resmini koydum bakıp söylerseniz artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Gözlük Cam'ı sileceği ile kaliteli olanlar ile Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Klima ekranıda dahil bide göstergeyi falan neyle siliyimm aracı yarın teslim alıyorum oleyyy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 (düzenlendi) sizin aracınız mı bu?Benim bildiğim tit x lerde oto park vardı.. Sorunuza gelince piano plack yüzeyleri bilmiyorum ama diğer kısımları mikrofiber bezle silebilirsiniz...Gayet temiz tutar.. Not: Piano Black yerine piano plack yazmışım..Yanlış yazmışım çok komik olmuş.. Kusura bakmayın.. Kasım 20, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 hayır benim değil bu ben daha teslim almadım yarın alıcam bu showroomda duran grand c-max benimki 5 kapı en fullü herşey var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Gözlük Cam'ı sileceği ile kaliteli olanlar ile Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım yakup abi o dediğinden bende 3 mü 5 mi bayağı bir var.. Tanesi 15 den kargo ücreti sizin üzerinize yollayayım isterseniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 piano black işte radyonun etrafı lakemidir piano black midir parlak plastik midir anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Mikrofiber bezin en kalitelisini nerden alabilirim bide iç koruma yaptursammı içi her yeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Park Paketi X paketden ayrıldı.. Ama bayiiler x ile getirtiyorlar genelde..Eğer ki Park istemeyen olursa biraz bekleyip park paketsiz alabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 yok yok bende var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 piano black işte radyonun etrafı lakemidir piano black midir parlak plastik midir anlamadım benim bildiğim piano black parlak plastikti..Değişik birşeyden mi yaptılar yoksam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Mikrofiber bezin en kalitelisini nerden alabilirim bide iç koruma yaptursammı içi her yeri iç koruma yasaklandı kanserojen madde varmış galiba... Mikrofiber bezi ise kaliteli felan pek farketmez bimde satılıyor oradan bile alabilirsiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 işte bende tam tahmin edemediğim için mikrofiber bezi en iyisini nerden alıyım ne marka alıyım fiyat bide iç koruma yapılır mı ? nerede nasıl ne kadara hangi kalitede ne markayaa ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 tamam o zaman ben herhalde 3M alırım bezii nerden alıyım 3m i ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap