Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Şöyle olacak miktofiber bez, en iyisi bunlar..Ne marka alırsanız alın..10 lira civarıdır maksimum..daha fazla ödemeyin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bim de 2 li 3 lü m.fiber bezler satılıyor ucuz ve oldukca etkili, özellikle iç mekandaki vernikli ya da krom kaplı yüzeyler için çok iyi, kiri kuru haliyle bile kolayca temizliyor ve yüzeylerin parlaklığını geri getiriyor ancak bu bezleri çok temizken kullanmalısınız, en ufak toz Sony cd çaların yüzeyini ve hız/devir göstergesi camını kolayca çizecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Çok Çizilecek o sonynin Çevresi Çoookkkk..Süreklide gözünüze batacak,kıl olacaksınız..Görüntü güzel ama kullanışlılık sıfır....Çizik,parmak izi,kir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bu sony teyp geleli 1 ay olmamış ne çabuk çizik yorumu gelmiş böyle Eski sony kasası yok bunda..Attention.. Ayrıca çizilse bile güneş açısı ile bazen gözüküyor...Yani görüntü değişmiyor hep güzel kalacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 sıvı bişey sıkmama gerek var mı ? silmeden önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 sıvı bişey sıkmama gerek var mı ? silmeden önce Leke yoksa gerek kalmaz. Bunu kullanım tecrübesi ile siz bize yazacaksınız ılerde Aynı malzeme focuslarda olmadı diyebilirim --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 tamam çok teşekkür yarın alıcam yazarm tabikii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Sakınan göze çöp batar, demedi demeyin, temizliği de abartmayın, kir boyayı korur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 benim kişisel fikrim insanın elindedik yağ....en zor cıkan lekedir...derler...onun için bu tip yüzeyleri...mikrofiberde cizici cünkü...gözlük silmekte kullanılan sıvılar yada led ekranlar için satılan sıvıların sıkılması ve gerçek güderi ile silinmesi gerekir diyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 sıvı bişey sıkmama gerek var mı ? silmeden önce LCD ekran temizleyici kullanabilirsiniz miktofiber bezide içinde oluyor yalnız bez yeter mi bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bırakınız pislensin Bırakınız kirli kalsın.. Şımartmayın bu arabaları bu kadar diyecem ama daha arabayı almadan temizliğini düşündüğünüze göre durum vahim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Bırakınız pislensin Bırakınız kirli kalsın.. Şımartmayın bu arabaları bu kadar diyecem ama daha arabayı almadan temizliğini düşündüğünüze göre durum vahim.. ilk heves olur böyle şeyler 1-2 haftaya nakavttt olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 ben göstergeyide buldum mertol bey getirecekler denicez olmazsa focusun büyük ekranlıyı alıcam onu takıcam çunku her şeyi aynı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 (düzenlendi) benim kişisel fikrim insanın elindedik yağ....en zor cıkan lekedir...derler...onun için bu tip yüzeyleri...mikrofiberde cizici cünkü...gözlük silmekte kullanılan sıvılar yada led ekranlar için satılan sıvıların sıkılması ve gerçek güderi ile silinmesi gerekir diyorum.... hımm...Bende vardı ondan..Bi b.ka yaramıyor..Sadece amma da özeniyorum hissi veriyor... Eskiden laptopun camını felan onla siliyordum..Şimdi bitti bende (laptopu) beziyle siliyorum..Kendi bezi daha çok işe yarıyor... Hem onun yanında verdikleri uyduruk bir mf bez gene.. Fazla önemsemeyin..Yıkamaya verdiğinizde çizerlerse iki fırça atar rahatlarsınız... İki gün sonra da unutursunuz.. Kasım 20, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 yıkamaya hiç vermem istanbuldakiler arabayı dağıtıyor öff ne sert ne sert fırçayla abanıyor adama bak sanki kese yapıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap