Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Kaliteli yerlere gidip Şampuan ve süngeri ben veriyorum adam yıkıyor .. Boyle yapın eğer titizseniz --- iPhone Yolladı --- 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 (düzenlendi) e yani baksanıza arabayı almadan temizliğini düşünüyorum Kasım 20, 2011 Batu Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Sakınan göze çöp batar, demedi demeyin, temizliği de abartmayın, kir boyayı korur Cem bey görüşünüz ilgimi çekti; bana göre de yazın tozla kaplı bir aracın uv den etkilenme miktarı azalıyor sanki, tabi o toz varken herhangi temas vb olmamak şartıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 ben göstergeyide buldum mertol bey getirecekler denicez olmazsa focusun büyük ekranlıyı alıcam onu takıcam çunku her şeyi aynı.... Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 teşekkürler taktırdıktan sonra bir video çekicem geri görüş kamerası + otomatik park + Göstergelerim videoda göstericem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Geri görüş kamerası için 5" ekrana ihtiyacınız var. Tabi OEM oalcaksa.. Bendeki ekranda girişi falan var. KAblo çekip kamerayı takmaya kaldı ama hiç uğraşasım yok. Birde HB arabada gerçekten lüzumsuz. Satıp SW mi alsam ne yapsam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 burdan bakarsanız benim ki zaten kameraya uyumlu sizin araçta galiba yeni c-maxlerde sonynin üstündeki ekrandan taktınız benimkide o ekrandan 4.2 renkli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-supreme-shine-viniltorpidokaucuk-parlatici-losyon-854016/productDetails.aspx?productId=otm854016&categoryId=20035756&SKU=OTM854016 http://www.hepsiburada.com/Liste/meguiars-microfiber-silme-bezi-sari-852020/productDetails.aspx?productId=otm852020&categoryId=20035733&SKU=OTM852020 ikisi yeterlidir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 burdan bakarsanız benim ki zaten kameraya uyumlu sizin araçta galiba yeni c-maxlerde sonynin üstündeki ekrandan taktınız benimkide o ekrandan 4.2 renkli Sonylerin üzerindeki ekran 4.2 inç. Ben 5 inç navigasyonlu olanından taktım. Bu benim araba değil ama bendeki ekran ve ön panel bunun birebir aynısı. Benim arabada anahtarsız çalıştırma yok. Gerçi onunda herşeyi hazırda takacak adam yok.. çok tembelim çoook.. Bendekinin üzerinde SD kart girişi falanda var. Aşağıdakiler takmadan önceki fotoğrafları.. Bu da takılı hali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 (düzenlendi) Bu da bendeki Sony önpanellerin resimleri.. Bir ben sevemedim galiba bu Sonyleri.. Düğmeleri falan küçücük. Mevcut ön panel ile telefon araması yapmak falan çok daha kolay ve kullanışlı. Galiba ihtiyarlıyorum... Hatta bir tane sync ön paneli de var.. Kasım 22, 2011 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 ne yani benim 4.2 ekrana kamera takılamazmı ? benimkide renkli ama sony var işte altında takılabilir deyin nolur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Benim hiç sonyim olmadı amca.. Bilmem? Ekranı söküp arkasına bakmak lazım. Eğer giriş varsa neden olmasın? ORadaki keramet sony de değil ekranda. Arkasında sarı renkli yuvarlak bir soket varsa takılabilir muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 senin kinde varmı ? ha bide bu aracı kilitleme nasıl oluyor arabaya bindim çalıştırdım belli bir hızdan sonra araba kapılarını kitliyor ya o nasıl prgramlanıyor ben amele gibi her bidikten sonra elimle kitliyorum otomatik belli bir hızdan sonra kilitlenmesi lazım ? nası ayarlanıyor o ayar ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 bide navigasyonu hiç dene dinmi olmadı bende benim ekranı söküp senin 5 inçlikten takıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 senin kinde varmı ? ha bide bu aracı kilitleme nasıl oluyor arabaya bindim çalıştırdım belli bir hızdan sonra araba kapılarını kitliyor ya o nasıl prgramlanıyor ben amele gibi her bidikten sonra elimle kitliyorum otomatik belli bir hızdan sonra kilitlenmesi lazım ? nası ayarlanıyor o ayar ?? Evet bendekinde var. Altta gözüken krem renkli giriş harici video girişi Otomatik kilitleme yok bu araçlarda. Bendekini elbet denedimde bendeki harita ingiltere + irlanda haritası. Avrupa + Türkiye haritası ebayde falan var. İlgilenip almadım daha.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap