Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 paralımı haritalar ??? iyi o zaman benim ekran bana yeter zaten renkli ne +'tısı varki benim ekrandan bi navigasyon war mertol abi gelicem sana gösterge için bir ara sen nerde oturuyordun benim aracıda seninkine benzetelim :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 sen bu 5 inç ekranı nerden buldun bu herşeyi aldığın yere bi beraber gidelim 1000 tl nakitle :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Mertol abi sen bu 5 inci nerden ve ne kadara alin bende alabilirim fiyat makul ise ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Bide benim arabaya uyar mi ? Herhalde uyar diye dusunuyorum ve almayi dusunuyorum banada bulun bide turkce mi ekranin dili felan turkce sesle kontrole devammi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 paralımı haritalar ??? iyi o zaman benim ekran bana yeter zaten renkli ne +'tısı varki benim ekrandan bi navigasyon war mertol abi gelicem sana gösterge için bir ara sen nerde oturuyordun benim aracıda seninkine benzetelim Erenköy Harita elbette paralı. Otosan'da bin küsur lira fiyat biçmişler. Balatayı sıyırdılar sanırım. Altı üstü bir SD kartın içine yüklenmiş harita.. Navigasyon dışında görsellik artısı var. Kol saati görünümlü ekranı sevemedim. Hatta arabayı alırken aslında trend alacaktım. Ondaki hepten dandik bir ekran olduğu için bunu seçtim. Mertol abi sen bu 5 inci nerden ve ne kadara alin bende alabilirim fiyat makul ise ? Ben ingiltereden satın aldım. Bide benim arabaya uyar mi ? Herhalde uyar diye dusunuyorum ve almayi dusunuyorum banada bulun bide turkce mi ekranin dili felan turkce sesle kontrole devammi Uymaması için bir neden yok. Takıldığında dil tanımlanıyor diye kısacık bir mesaj gelip Türkçeye dönüyor. Yani aletin dili falan yok. Arabanın konfigurasyonuna göre uyarlanıyor dil mevzuusu. Bendeki Türkçe mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap