Turgay ACAR Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2015 Arkadaşlar merhabalar; Bursada eskiden biliyordum uzun süredir uğraşmayınca benim bildiğim yerlerde yeller eser olmuş. Bursa merkezde fiber işi ile uğraşan Carbon'da olabilir.çizdiğim tasarımları ürüne dönüştürebilecek yada elindeki arşivi güçlü olan fiberci arıyorum. Tampon kaput vs herhangibir aksamı istediğim şekilde yaptırabilmeliyim. işçiliği iyi olan bir yer tavsiyeniz adresi ile birlikte verebilirseniz memnun olurum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Beki Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2015 Bursada fiber işini en kaliteli yapan firma bildiğim kadarıyla Meliset ama fiyatları konusunda bir fikrim yok .İnternet sitesinde paylaşılan adres ve iletişim bilgileri de şu şekilde Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi,Menekşe Sokak,No:3 Osmangazi/BURSATel:0224 361 91 27 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap