Olcay Sert Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2015 arkadaşlar arabayı alırken tam test edememişim sağa dönüşte statik dönüş farı yanmıyor sola dönerken problem yok birde far yıkama fıskıyesinin kapağı düşmüş nasıl oldu bilmiyorum amma ondan da lazım şahsuvaroğluyu ve kök otomotivi aradım her ikisinde de yok fıskıye kapağı yok bunları nerden bulabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Malum kargolar hala hizmette Parçalar için bayileri veya diğer parçacıları arayacaksınız, diğeri ampüldür %90Kaputu açın farın arkasında ufak plastik kapaklar var onları açın o statik dönüş ampülüne erişebiliyorsanız kendiniz değiştirebilirsiniz. H1 55W 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 arkadaşlar arabayı alırken tam test edememişim sağa dönüşte statik dönüş farı yanmıyor sola dönerken problem yok birde far yıkama fıskıyesinin kapağı düşmüş nasıl oldu bilmiyorum amma ondan da lazım şahsuvaroğluyu ve kök otomotivi aradım her ikisinde de yok fıskıye kapağı yok bunları nerden bulabilirim Sağ dönüş farı H1 olması lazım ve sağlam mı kontrol ettiniz mi? Far yıkama kapağı Erol oto da sanırım vardı.Forum da konusu var er-ol oto diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 izmirdeymiş er-ol oto bu lambayı ben takabilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 izmirdeymiş er-ol oto bu lambayı ben takabilirmiyim Tabiki ama hiç yapmadıysanız videolara bakarak değiştirmenizi öneririm.Ya da ampülü aldığınız yer yardımcı olur.Erol oto kargo ile ürün gönderimi yapıyor ondan dedim bence sorun diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 renk tutmayabilir diye korkuyorum açıkçası beyaz renk olsaydı arabam tereddüt etmeden verebilirdim ama malum beyaz dışındaki renklerde illa bi değişim oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 renk tutmayabilir diye korkuyorum açıkçası beyaz renk olsaydı arabam tereddüt etmeden verebilirdim ama malum beyaz dışındaki renklerde illa bi değişim oluyor Fıskıye kapağı için anlıyorum söylediklerinizi.Kapak boyasız geliyor zaten.Siz boyatıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Servisin stoklarında olmayabilir ama otosanın stoklarında böyle bir parça mutlaka olmalı, İstanbul'daki servisler bir günde getirir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Er-ol otoda 95+KDV imiş bana biraz pahalı geldi küçük bi far yıkama kapağı bu kadar olamaz herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Fiyatlar o civarda görünüyor.. BM5113L019ADXWAA KAPAK FAR YIKAMA FISKIYESI SOL FINISH NO 1719218 ESKİ NO BM5113L019ACXWAA Orijinal 85 TL+KDV Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Fiyatlar o civarda görünüyor..BM5113L019ADXWAA KAPAK FAR YIKAMA FISKIYESI SOL FINISH NO 1719218 ESKİ NO BM5113L019ACXWAA Orijinal 85 TL+KDV Anladım o zaman sahsuvaroglundan yaptirayim barı hiç değilse renk tutmuş olur çinliler yardıma koştu azıcık beklerim ama uygun fiyata almış olurum "headlight washer cover focus" diye aradım http://www.aliexpress.com/item/Unpainted-left-right-headlight-washer-cover-cap-for-ford-for-focus-3-mk3-2012-2013-2014/32461672293.html?spm=2114.01020208.3.10.tJOWp5&ws_ab_test=201407_3,201444_6,201409_5 sizler olur derseniz siparişi geçeceğim resmi yanlış koymuşum sağ olacaktı teki 55 liraya geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Erolda yan sanayisi yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Anladım o zaman sahsuvaroglundan yaptirayim barı hiç değilse renk tutmuş olur çinliler yardıma koştu azıcık beklerim ama uygun fiyata almış olurum "headlight washer cover focus" diye aradım http://www.aliexpress.com/item/Unpainted-left-right-headlight-washer-cover-cap-for-ford-for-focus-3-mk3-2012-2013-2014/32461672293.html?spm=2114.01020208.3.10.tJOWp5&ws_ab_test=201407_3,201444_6,201409_5 sizler olur derseniz siparişi geçeceğim resmi yanlış koymuşum sağ olacaktı teki 55 liraya geliyor Ben olsam yamuk yumuk durabileceği riskinden orj olanı alırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Erolda yan sanayisi yok mu? Yan sanayi daha gelmedi bize dediler kartal oto sanayidekiler erola sormadim ama 95 çokmuş dedim Ebayde amazonda bile daha uygunu bulamadım :/ Ben olsam yamuk yumuk durabileceği riskinden orj olanı alırdım. Uyum sağlamaz ise iade alırım onda sorun olmazsa sadece zaman işte kafamı kurcaliyor şimdi Statik donus farı patlamış yenisini usta taktı osram h1 20 lira cevizli istasyon da şimdi tek sıkıntı far fıskiyesi kapağı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 çekirdek kadar şey 100 tl. fiyatlar neden bu kadar uçurum anlamak mümkün değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 ben vazgeçtim zaten taktırmaktan Nazar bozar diye duruyor öle şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Olcay Sert
arkadaşlar arabayı alırken tam test edememişim sağa dönüşte statik dönüş farı yanmıyor sola dönerken problem yok
birde far yıkama fıskıyesinin kapağı düşmüş nasıl oldu bilmiyorum amma ondan da lazım
şahsuvaroğluyu ve kök otomotivi aradım her ikisinde de yok fıskıye kapağı yok
bunları nerden bulabilirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap