Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Abi şu piyasada Golf rahat bulur Sadece sunrofa 6.000 tl yazıyorlar bu araçtaki açılır cam tavam on çeker golfun donanımlarına..incelemenizi tavsiye ederim.. Sunroof 3000 lira. Yani fark o kadar olmuyor. Ama yine de aralarındaki fark 20 bin liraya yakın. Mesela bu fiyatlar biraz eski ama, şu anda sanırım 3000 küsur lira falan daha zamlı.. C-max, golf'den ucuz değil bu arada.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Konuyu düzeltemiyorum.fiyat 60.000 yazmıştım..58.000 satıyorum onu düzeltelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Ben temmuzda 68500'e sattım benim arabayı, şimdi daha çok eder diye tahmin ediyorum. Euro olmuş 3,5 tl. 58 ucuz değil mi, piyasayı düşürmeyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Ben temmuzda 68500'e sattım benim arabayı, şimdi daha çok eder diye tahmin ediyorum. Euro olmuş 3,5 tl. 58 ucuz değil mi, piyasayı düşürmeyelim Murat abi sahibinden e koydum ilana göz atan bir günde 113 ten fazla..ama arayan soran yok..o yüzden dedim belki fazladır diye..ben 58.500 e almıştım 2.000 tl de Cyclone ye verdim ..mecburen şimdi bu fiyata düşürdüm. yoksa içim yanıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap