Olcay Sert Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2015 Anahtarsiz calistirmalida 15 dk sonra teyp kapanıyor anahtar olsa yarım konumunda teyp çalabilmekteydik lakin şimdi bi ayar varmıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
3 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2015 Debriyaja basmadan düğmeye basarsanız, anahtarı yarın çevirmiş gibi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Debriyaja basmadan düğmeye basarsanız, anahtarı yarın çevirmiş gibi olur. Oncelikle tesekkurederim cevap icin lakin Powershift benim ki bunu nasıl yapacagim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Oncelikle tesekkurederim cevap icin lakin Powershift benim ki bunu nasıl yapacagim Basmadan demiş Ozan. Yani hiçbir şeye basmadan (normal çalıştıma için frene basıyor olmanız lazım), anahtar araç içindeyken çalıştırma düğmesine bastığınızda, yarım çevirmiş gibi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Basmadan demiş Ozan. Yani hiçbir şeye basmadan (normal çalıştıma için frene basıyor olmanız lazım), anahtar araç içindeyken çalıştırma düğmesine bastığınızda, yarım çevirmiş gibi olur. Evet bunu denemedim çok teşekkürler [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Evet bunu denemedim çok teşekkürler frene basmadan tuşa basarsanız elektrik sistemi çalışmış olur ancak araba çalışmaz. dikkat aküyü tüketmeyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2015 Anahtarsız çalıştırmada evet 15 dk sonra teyp kapanıyor ancak kontağa hiç dokunmadan direk teyp düğmesine basıldığında 1 saat modu diyerek açılıyor. Sony sistemde nasıl bilmiyorum ama benimkinde bu şekilde arabanın içinde oturduğumda bu şekilde açıyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Anahtarsız çalıştırmada evet 15 dk sonra teyp kapanıyor ancak kontağa hiç dokunmadan direk teyp düğmesine basıldığında 1 saat modu diyerek açılıyor. Sony sistemde nasıl bilmiyorum ama benimkinde bu şekilde arabanın içinde oturduğumda bu şekilde açıyorum ben. dün akşam deneme fırsatım oldu bazen dedi 1 asat modu bazende demedi bende mecburen actım kapadım :/ tam anladım ne ne zaman çalışıyor kesintili de olsa müziğimizi dinledik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Olcay Sert
Anahtarsiz calistirmalida 15 dk sonra teyp kapanıyor anahtar olsa yarım konumunda teyp çalabilmekteydik lakin şimdi bi ayar varmıdır
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap