AhmeTToprak Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2015 Sevgili abilerim kardeşlerim.. sıkıntım şudur ki arka difüzör fiyatları ciddi anlamda yüksek. geçen ay izmir er-ol otomotiv de ikinci el difüzör bulmuştum 450 tl fiyat istediler. uygun fiyata nerede bulabilirim ? ikinci sorun farlara güzel bir görünüm sağlamak adına üst kısımlara titanium a benzetilmek için film çekilse güzel olur mu ? nerede yaptırabileceğime dair bir bilginiz var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Farlara çekeceğin film güneş altında kötü olur. Far camın kullanılamaz hale gelir hiç uğraşma derim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Far Titanium'a benzesin diye içi açılıp boyanabilir. Filmle pek olmaz . Diğer parçalar için eğer er-ol pahalı geldiyse çıkmacılara bakabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Far Titanium'a benzesin diye içi açılıp boyanabilir. Filmle pek olmaz . Yansıttığı ışık azalmaz mı o zaman? Film de hoş durmuyor bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Yansıttığı ışık azalmaz mı o zaman? Film de hoş durmuyor bence. Cıks. Titanium gibi olması gerektiği yerler boyanırsa sorun yok her yeri boyamacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Far karartma diye geçiyor. Far açılıp içindeki bölüm siyah mat ısıya dayanıklı boya ile boyanıyor. Yaklaşık 200 tl ortalama ile boyuyorlar. Hiç değmez ikinci el satanlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Far karartma diye geçiyor. Far açılıp içindeki bölüm siyah mat ısıya dayanıklı boya ile boyanıyor. Yaklaşık 200 tl ortalama ile boyuyorlar. Hiç değmez ikinci el satanlar var. bu ortalama fiyat niye burada geçerli değil acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2015 Cıks. Titanium gibi olması gerektiği yerler boyanırsa sorun yok her yeri boyamacak. sen bu detayı vermesen ben olsam heryerini boyarım bu da benim m*llığım der susarım. o zaman güzel durabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap