Rasim S. Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2015 (düzenlendi) Kontak kapandığında fakat sinyal kolu sağa yada sola açık bırakıldığında arabadan inip kapıyı kilitlediğim zaman ön led ve arka led stop lambası tek taraflı yanıyor.far sensörlü araç kullanıcıları dikkat ettinizmi?bu bir özellikmidir sorunmudur? ben döndüğümde 45 dk sonra farkettim tek taraflı yanıyordu.ya uzun süre sonra gelseydim Eylül 20, 2015 Rasim S. tarafından düzenlendi Not:6.resim sinyal kapalı ledler calışıyor yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 (düzenlendi) Bu özellik Almanya kökenli, park ettiğinizde eğer aracınızın trafikte seyir halindeki araçlar tarafından daha iyi görülmesini istiyorsanız yol tarafına doğru sinyal kolunu çevirdiğinizde kısa bir uyarı sesi ile ön ve arka park lambaları aktive oluyor. Yani istenilerek konulmuş bir özellik. Fark etmezseniz LED olarak yananlarda çok sorun olmasa da aküyü -hele zayıfsa- bitirme potansiyeli var tabii.Kitapçığın 52. sayfasında bu beceriksizce anlatılmış.Keşfiniz hayırlı olsun.Bu arada başlık amacını aşmış... Eylül 20, 2015 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Sağol cem abi ilk bakışta şimdi elektrikciye git olmadı servise git nereyi Karıştırırlar ne yaparlar Diye düşündüm aracı calistırınca anladım sinyalden olduğunu.yanaşırkende sinyal veriyom bu arada abi baslık ne olmalıydı bu konuya sence 3_5 şey zırvaladım bunu yazdım gece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Hallederiz başlığı İyi oldu, bunu bilmeyen bir çok kişi vardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Bunu kullanırken biri mutlaka parkın biri patlamış diye uyarır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2015 Belki fark edilmemistir. Ayni sekilde durduktan sonra sinyal kolunu uzunlari yakarmis gibi yaptığınızda ayni ses gelir ve farlar bir sure yanar. Yani fallow me. Karanlıkta eve giderken yolu görmenizi saglar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap