Özgür B Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 O şekilde çok maliyetli olur diye düşünüyorum. Ben min. maliyet, max parlaklık istiyorum. Karanlıkta araç kullanırken, uzunları kullanmıyorum diyebilecek kadar az kullanıyorum. Aracın üzerindeki orjinal farları kullanarak, muayeneden geçebileceğim şekilde bir ampül takıp, anlık olarak ciddi parlaklık elde etmek amacım. Öndeki aracın dikiz aynasına direk vurdurma imkanım olsa o da olur Yoksa dağa taşa vurması çok önemli değil. Tek yere ciddi parlaklık versin yeterli. İnternetten araştırdığımda 1-2 video var, 3-4 tane de led markası var ama videolarda duvara ışık vermemiş çekenler. Yani tespit edilemiyor ampülün verdiği aydınlık. 6000 lümen olarak şu tarz ampüller sök-tak mantığı ile montaj oluyormuş: https://d114hh0cykhyb0.cloudfront.net/images/uploads/led-headlight-conversion-kit-flexible-tinned-copper-braid-h4.jpg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 (düzenlendi) 11 minutes ago, Özgür B said: Ben min. maliyet, max parlaklık istiyorum. Hem karnim doysun, hem pastam bitmesin diye buldugun cozumler seni mutlu etmeyecek. Eylül 8, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür B Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 39 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Hem karnim doysun, hem pastam bitmesin diye buldugun cozumler seni mutlu etmeyecek. Üstadım o kadar da kötü olmaz herhalde, içimi kararma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Çok emin olmamakla birlikte led ampuller muayeneden geçmeyebilirler. Bilginiz olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 3 saat önce, Yahya Akman yazdı: Çok emin olmamakla birlikte led ampuller muayeneden geçmeyebilirler. Bilginiz olsun. Mayıs ayında muayene vardı. Sislerde de led ampul vardı geçti. Ama ilk etapta xenon sandılar ben söyledikten sonra kontrol ettiler ve geçti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Özcan Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 Arkadaşlar merhaba2017 mca titanium 1.6 4k tdci aracıma philips lumiled 6000k taktırdım. İzlenimlerim şöyle:1. Kısa farlar problemli oluyor. Bixenonlarda mercek olduğundan dolayı aydınlatma dağılmıyor. Ancak led xenon diye tabir edilenlerde mercek yoksa dağılıyor. Gökyüzüne kadar aydınlatma sağa ve sola anormal aydınlanma gibi. Haliyle karşıdan gelen epey söyleniyor. Ben kısaları söktürdüm.2. Uzunlar müthiş. Eğer arkadaşların dediği gibi karşıdan uzunla gelen bi vatandaş varsa çakın uzunları ışık görmüş tavşan gibi kalıyorlar. 3. Sislere taktırmak tamamen far bütünlüğü içindi deneyecek fırsatım olmadı ancak karanlık ortamda uzun ve sisleri açtığımda sanki gün doğmuş gibi oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Erhan Güven Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 (düzenlendi) Merhabalar, Benim aracım Focus 3 Tit-X. Bi-xenon far var ve uzunların sarı yanmasından hoşnut değilim. https://tr.aliexpress.com/item/2-x-Auto-Headlight-Bulb-H7-LED-Tailor-made-High-Power-96W-9600lm-Xenon-White-6000K/32809910179.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.BitSbi Bu ampüllerden alıp uzunlara takmak istiyorum. Sormak istediğim bi-xenon ve bu ampül uzunlarda görüş kaybı yaşatırmı. Takmak için herhangi ek bir aparata ihtiyaç yok gibi duruyor. Birde bu ürün sizce arıza ışığı yakarmı Teşekkürler. Şubat 13, 2018 Ali Erhan Güven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Top Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 arkadaşlar 2012 focus trend aracıma led zenon taktırmak istedim Fakat 4 marka denedim hiçbiri uyumlu olmadı. photon bile arıza ışığı yaktı uzun farlar da led zenon çalışıyor fakat kısa farlarda arıza ışığı yakıyor. sizce hangi marka almalıyım led zenon kullanan varmıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 29 dakika önce, Hakan Top yazdı: arkadaşlar 2012 focus trend aracıma led zenon taktırmak istedim Fakat 4 marka denedim hiçbiri uyumlu olmadı. photon bile arıza ışığı yaktı uzun farlar da led zenon çalışıyor fakat kısa farlarda arıza ışığı yakıyor. sizce hangi marka almalıyım led zenon kullanan varmıdır. araba, almanız gerektiğini yeteri kadar söylemiş bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Top Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: araba, almanız gerektiğini yeteri kadar söylemiş bence. alma diye bana baskı yapıyor ama ben ısrarla alacağım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 2015 yeni kasa trend x aracımın kısa farlarından memnun degilim gece hic adınlatmıyor aldıgm kişi sonradan degisdirmis galiba kısalarda iyi aydınlatan hangi marka tavsiye edersiniz acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Beylice Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 9 dakika önce, ismail soner can yazdı: 2015 yeni kasa trend x aracımın kısa farlarından memnun degilim gece hic adınlatmıyor aldıgm kişi sonradan degisdirmis galiba kısalarda iyi aydınlatan hangi marka tavsiye edersiniz acaba ? GE ultralight 130 kullaniyorum oncesinde fabrika cikis philips vardi her ikisi de halojen GE den cok memnunum tavsiye ederim. Led ya da farkli bir ampul denemeyin hem karsidan gelen hem de yagisli havada sizin icin riskli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 3 dakika önce, Serdar Beylice yazdı: GE ultralight 130 kullaniyorum oncesinde fabrika cikis philips vardi her ikisi de halojen GE den cok memnunum tavsiye ederim. Led ya da farkli bir ampul denemeyin hem karsidan gelen hem de yagisli havada sizin icin riskli olur. karsıdan gelenler icin led denemiyecegim saten peki bu GE nin omru nekadar acaba ? genelde hep philips ve osramı karsılasdırmıslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
recep yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 (düzenlendi) http://www.geceucusu.com/ bu sitede aydınlatma ile ilgili çokça incelemeyi bulabilirsiniz. Ocak 14, 2019 recep yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 40 dakika önce, recep yılmaz yazdı: http://www.geceucusu.com/ bu sitede aydınlatma ile ilgili çokça incelemeyi bulabilirsiniz. teşekkurler osram ile philips arasında kaldim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap