Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 2 saat önce, ismail soner can yazdı: 2015 yeni kasa trend x aracımın kısa farlarından memnun degilim gece hic adınlatmıyor aldıgm kişi sonradan degisdirmis galiba kısalarda iyi aydınlatan hangi marka tavsiye edersiniz acaba ? phlips xtreme vision. en son şaşmaz cancan dan aldım 1 ay filan önce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 4 dakika önce, Ozan Kar yazdı: phlips xtreme vision. en son şaşmaz cancan dan aldım 1 ay filan önce. bende ankaradayım fiyatı nekadardı acaba birde orda takıyorlarmı ? yoksa netten alcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 7 dakika önce, ismail soner can yazdı: bende ankaradayım fiyatı nekadardı acaba birde orda takıyorlarmı ? yoksa netten alcam takarlar. fiyatını hatırlamıyorum ama internete göre az bir şey pahalı idi. 120 filan olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 (düzenlendi) 19 dakika önce, Ozan Kar yazdı: takarlar. fiyatını hatırlamıyorum ama internete göre az bir şey pahalı idi. 120 filan olabilir. nettede fiyatı 130 civarı kuponla filan 110 tl alınıyor takma parası aliyorlarmı almıyorlarsa müsait bir zamanda gidimde sorayım ona gore takdırayım bende , uzunlarda sizin philips mi? Ocak 14, 2019 ismail soner can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 22 dakika önce, ismail soner can yazdı: nettede fiyatı 130 civarı kuponla filan 110 tl alınıyor takma parası aliyorlarmı almıyorlarsa müsait bir zamanda gidimde sorayım ona gore takdırayım bende , uzunlarda sizin philips mi? bilmiyorum ben kendim taktım. benim focusta xenon vardı, uzunlar standarttı. son aldığım philips sonata içindi, onda da uzunlar değiştirmedik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bilmiyorum ben kendim taktım. benim focusta xenon vardı, uzunlar standarttı. son aldığım philips sonata içindi, onda da uzunlar değiştirmedik. peki tesekurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Beylice Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 6 saat önce, ismail soner can yazdı: karsıdan gelenler icin led denemiyecegim saten peki bu GE nin omru nekadar acaba ? genelde hep philips ve osramı karsılasdırmıslar 75 binde taktim simdi 109 bin oldu yaklasik 1 sene doldu simdilik bir problem yok. Bence tam f/p urunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail soner can Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2019 2 saat önce, Serdar Beylice yazdı: 75 binde taktim simdi 109 bin oldu yaklasik 1 sene doldu simdilik bir problem yok. Bence tam f/p urunu teşekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2019 15 saat önce, ismail soner can yazdı: teşekkurler osram ile philips arasında kaldim Halojen ampul düşünüyorsanız kesinlikle Osram night breaker unlimited öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap