Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Yakup kardeşim yazılanlarda nasılbir problem var ben tam anlamadım derdimi anlatmaya çalıştım son yazımda ve saygılı olmaya çalıştık tüm arkadaşlara senin düşünceni öğrenmek isterim bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Bir saat önce, Tayfun ozden said: Yakup kardeşim yazılanlarda nasılbir problem var ben tam anlamadım derdimi anlatmaya çalıştım son yazımda ve saygılı olmaya çalıştık tüm arkadaşlara senin düşünceni öğrenmek isterim bu konuda Herkes haklı diyebilirim. Neden? Yukarda söylenildiği gibi soruları ve sorunları ayrıca modifiyeleri hep ilgili başlıklarda yapıyoruz ki, okuyan kişi almak istediği bilgiyi net ve sade şekilde alabilsin sayfalar içinde kaybolmasın. Konu çok ikonik ve sahiplerinin burada buluşması da zor Kaç Mustang sahibi 'hadi kaliperi değişelim' vs diyebilir diye ben çok ayırma konusuna yanaşmadım eğer konu diğer arabalar olsaydı en başından konuları ayarlamıştık Dediğim gibi ilerde çok kalabalık olursak toplu modifiye mantığı ile ayırırız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Tayfun hocam maddi olarak mustangi alabilecek biri olmadığım ve sadece arabaya bi oo Mustang Diyebileceğim için ilgili konuya yorum yapmadım. Israrla sormuşsunuz söyliyim dedim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Herneyse bu konu çok uzadı hangi mustang sahibi adı mustang ön incelemesi olan bir konuda arabayla ilgili parça ve modifiye tasarım konularının konuşulduğu ve bunun garip karşılandığı bir foruma katılırki ben ayrılıyorum herkese saygılar Kaan abiye ayrıca sevgilerimi iletiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 @Yakup Çağatay ... Begüm sana selam söyledi. ... bu resmi Yakup'a göster, gerisini o anlar dedi (bkn.selam üzerimde kalmasın) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 As abi [emoji12][emoji12][emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 @Kaan Yagizer plakan hayırlı olsun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Şimdi, Hakan Saraylı said: @Kaan Yagizer plakan hayırlı olsun abi ÖTV parasını ancak denkleştirdik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Oovv nice, yarın ordayız inş cümbür cemaat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 21 dakika önce, Kaan Yagizer said: @Yakup Çağatay ... Begüm sana selam söyledi. ... bu resmi Yakup'a göster, gerisini o anlar dedi (bkn.selam üzerimde kalmasın) bunun adı zübeyde değil miydi ya? beni mi yediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 10 dakika önce, Mert Yürüyen said: bunun adı zübeyde değil miydi ya? beni mi yediniz "Bu" denmez bi kere, biraz kibar ol! Zübeyde kod ismi ... A.K.A hesabı Nüfus'a kayıt "Begüm" şeklinde yapılmış ... biz Zübeyde demeyi sürdürüyoruz ; o ayrı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 26 dakika önce, Kaan Yagizer said: ÖTV parasını ancak denkleştirdik Az buz değil ki Mustang'in ÖTV' parasına gırtlak dolu Mondeo alınıyordur herhalde ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap