Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 6 dakika önce, Mert Yürüyen said: sonrasını -yenileri- ...et diosun yani Yok canım Talepler beklenmedik derecede şişerse iş yapamayız Ondan ucu açık Mevlana gibi yazmadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Bir saat önce, H. Cenk said: izin koparabilirsem İzin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 17 saat önce, Yakup Çağatay said: Mustang'ı düşününce bir şeyler oluyor Biraz lastiği yere iz bıraksın sonra çekelim bol bol inş Stang Şefi @Sabri Özer bilgi alıyorsun değil mi? Her santimimle hazırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Her cm ile yola indi SABRİ'cim 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Videonun sonu çok iyi ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Alet güzel. Plakasız daha güzeldi nalet olsun her plakasına baktığımda matkap sesleri belircek şimdi kafamda videoda müziklerin sebebi de benim, gelip dana gibi çekimin ortasında bişeler söylüyorum admin beğe 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Estğ Çekeriz hepsini inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 İnsanı kendi yavrusundan soğutur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 On 04.12.2015 14:49:24, Kaan Yagizer said: @Yakup Çağatay ... Begüm sana selam söyledi. ... bu resmi Yakup'a göster, gerisini o anlar dedi (bkn.selam üzerimde kalmasın) Ben de alayım bari selamı, yanlış yere gitmesin 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Şimdi, testuser said: Ben de alayım bari selamı, yanlış yere gitmesin Gelecek cevabı merakla bekliyordum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 2 dakika önce, testuser said: Ben de alayım bari selamı, yanlış yere gitmesin Hayırdır, sigaraya mı başladın ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hayırdır, sigaraya mı başladın ? işine bak sen 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Hayır videoyu izlerken gerçekten üzüldüm yaw, aracın gidişine ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Her cm ile yola indi SABRİ'cim [emoji3] Youtube notification geldi zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 3 saat önce, Yakup Çağatay said: Her cm ile yola indi SABRİ'cim Her cm ile yollara yakışır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap