Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 14 dakika önce, Serdar yaman said: Bana ters 135bin papel bana da ters abi sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 @Mert Yürüyen ne diicem?!? ... neyse vaz geçtim, biŞi demiycem 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 vay.............................. "red" ciler, alayınızı reddediyorum... bu aleti yere zincirlediniz dimi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 8 dakika önce, Mert Yürüyen said: vay.............................. "red" ciler, alayınızı reddediyorum... bu aleti yere zincirlediniz dimi? arkadaki aynı renk Cmax daha güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Ağzımın suyu aktı ekmeği nereye banacaktık [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Ağzımın suyu aktı ekmeği nereye banacaktık Peçete verek mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Ağzımın suyu aktı ekmeği nereye banacaktık [emoji3][emoji3] Peçete verek mi? Yok yok [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 (düzenlendi) ...geçen gün oturduk sipariş veriyoruz. (şansa Yakup'ta an itibarı ile orada) - Kuantum verek mi? - cıK - nie lan? - sevmiyom onu ... - sana ne be? seven seviyo, evlat mı edinicen? - kuantum yazarım ama Cabrio olursa - cabrio diil, convertible - ne haltsa artık ... yaziim mi? - yok ... - niekine? - üstünü açınca beynim pişiyo - neyin? neyin? - öfff ... taam yaz, peki. - vaz geçtim - nie? - şımardım ... guardgreen yazıcam - hastasıyım, yaz valla - jantları siyah yapıcam, koltuklar da bordo - bela, belaaaa Ocak 21, 2016 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Atın beni Deniz'lere [emoji23][emoji23][emoji23] Neyseki cumartesi Kemal beyin yanında atları görecez kendime gelirim artık [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 2 dakika önce, Kaan Yagizer said: - şımardım ... guardgreen yazıcam ben neden hala bir guardgreen gelmediğini anlamıyorum... nedeni daha önce almış olanların pişman olacağı mı? 1-guardgreen, 2-stealth... gerisini üstüne para versen almam bak vallahi billahi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 5 dakika önce, Mert Yürüyen said: ben neden hala bir guardgreen gelmediğini anlamıyorum... 2016 olarak sipariş ettik ... Guardgreen'i biz de "ailecek" seviyos Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 6 dakika önce, Kaan Yagizer said: 2016 olarak sipariş ettik ... Guardgreen'i biz de "ailecek" seviyos fotoğrafı yesinler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 7 dakika önce, Mert Yürüyen said: fotoğrafı yesinler ...geldiğinde Guard'ın önüne (yere) post serip üzerine yayılacak ve huri (tercihen "ler") bana üzüm felan yedirirken resim çektirip profil'e koyacağım. (bkn.görmemiş fantazisinin dibine vurmak) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Hahaaaaa abi ne fantazi ya bitirdin beni [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Bakınız kimler burda [emoji3][emoji3] 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap