Emre D. Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2011 Arkadaşlar focus3 e hangi kesim app plaka yakışır sizce? bir sorum daha olcak ön plakayı kare yapsak nasıl olur görüşlerinizi bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Hmmm, yapanlar var mı acaba ? Hepside güzel olur diyorum Rakamlar çok yapışmasın derim... Sorunuz hafif kişisel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 sıfırlar kesik olsa fena olmaz diye düşünüyorum, ama kare plakada kesinlikle karasızım, sizlere üstadlarına sormak gerektiğini düşündüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 benım focus app plaka fransız plaka dedıklerı rakalmlardan yaptım kare ne kadar guzel olur hıc fıkrım yok....plakayıda cervesız sılkonla yaptırdıgınız zaman cok daha guzel oluyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2011 Resim isteriz :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Murat bey resımlerı gorsek daha ıyı canlanacak gozumuzde:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 app plaka dısında led te var taktırdım fikirlerinizi beklıyorum..... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Vayy LED de takılmış... Yahu ışık istiyoruz biz gece gündüz ışıklı felan Benim Arabam'a tabi ---- Plaka egzantirik olmuş polis amcalar bişey demiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 şimdiye kadr sıkıntı olmadı ama sorun olur mutlaka led ısıklar audi5 ledlerı sagından solundan kestım aynı ebata getırıp taktırdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 xenon far ve sis taktırmayı dusunuyorum tavsıye edecegınız bır marka varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 xenon far ve sis taktırmayı dusunuyorum tavsıye edecegınız bır marka varmı? Sis'lere xenon tavsiye etmiyorum..Amacından çıkmış olacak kullanım olarak, görünüm için diyorsanız ayrı tabi.. Normalde ise size X pack'de ki DLR - Xenon farları almanızı önerebilirim...Mevcut farlara ise MTEC marka olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 app plaka dısında led te var taktırdım fikirlerinizi beklıyorum..... maşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Ledler çok orjinal olmuş. Tam önden görünümü varsa daha net görürüz. Tabi birde ışıklı fotosunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Sonradan takılacak gündüz farı için en uygun yer sanırım burası. Philips'in güzel setleri var, ancak panjur kapağı eğimli olduğundan yerleşim düzgün olmuyor ve yanlara baktığından yeterince güçlü etki sağlamıyor. Yanılmıyorsam Audi'lerde de hafif eğimli bir bölgede monte idi, dolayısı ile bu iyi bir çözüm olmuş olabilir. Siz de nasıl tam karşıya bakıyor mu? Ayrıca nereden buldunuz LED'leri,maliyeti ne oldu gibi sorular geliyor aklıma. Ve tabii güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Güle güle kullanın. Xenon konusunda Focus 3 lerin sıkıntı çıkarttığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım bulabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap