Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 mondeoonun şerit ledleri uymazmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Denemek lazım bakmak lazım birde photoshop filan ön izleme olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Sonradan takılacak gündüz farı için en uygun yer sanırım burası. Philips'in güzel setleri var, ancak panjur kapağı eğimli olduğundan yerleşim düzgün olmuyor ve yanlara baktığından yeterince güçlü etki sağlamıyor. Yanılmıyorsam Audi'lerde de hafif eğimli bir bölgede monte idi, dolayısı ile bu iyi bir çözüm olmuş olabilir. Siz de nasıl tam karşıya bakıyor mu? Ayrıca nereden buldunuz LED'leri,maliyeti ne oldu gibi sorular geliyor aklıma. Ve tabii güle güle kullanın... 80 tl mal a5 ledlerı sona dogru egımlıydı zaaten buyuk gelıyordu o panjur ıcıne sagından solundan kestım panjurun ıcınden bıraz kesmem gerektı..gece goruntusunude cekerım bugun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 ledleri tesadüfen buldum kapı etrafındaki kromu arıyordum ledlerı gordum....kapı etrafındakı kromları bulamadım varsa bılgısı olan arkadaslar tavsıyelrı olursa sevınırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 cam diplerindeki krom yarım çerçevelerimi diyosun murat? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 evet cam dibindeki kromlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 murat senın için araştırıyım servise sormuştum fitillerle birlikte geliyor 1000tl cıvarı fiyat vermiştikromamı yatırım yapsak demiştim, uyan bişey bulunur mutlaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 (düzenlendi) tmm Emre D. bulundugum sehırde aksesuar bulmak cok buyuk sıkıntı oluyor servıste vardır mutlaka ama cok yuksek fıyat olur. Aralık 3, 2011 YkP CgTy tarafından düzenlendi ambiante kişinin rütbesidir, arkadaşın ismi Emre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 ben burdan araştırır haber veririm murat sana buluruz mutlaka en şıkından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2011 tsk kardeş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 gece görüntüsü cok net olmamış.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 evet biraz öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 nazar değmesin biraz daha net olsa çok daha güzel olurmuş, acaba parklarıda beyaz ampülmü yapsan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 evet parklarıda beyaz düşünüyorum vakit bulursam xenonda taktıracam sıkıntı oluyormus xenon farlar bır cözüm bulunur mutlaka... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap