Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 bulunur biraz bekle bi kromları taktıkmı tamadır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 koltuk döşemesi ne tavsiye edersiniz...araçın kumasından dolayı her ındıgımde araçtan elektrik çarpıyor sıyah renk dusunuyorum ne dersınız olurmu yada orjınal gıbı olabılrmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 kapılarda olsun ön konsollarda olsun bej parçalar varsa siyah gitmez diye düşünüyorum murat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 170 tl fıyat verdıler bana nasıl duracak emın degılım ama şansımı deniyecem...bej rengıde olabılır hafta ıcı yaparım buyuk ıhtımal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 bi dene ona göre karar ver tabi içeriyi boğmasın hep derlerdi açık renk içeriyi ferah gösteriyor diye, benim öncekinin içi bejdi gerçekten fark ediyor, o zaman fotoları bekliyoruz demekten başka bişey düşmez bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 en kısa zamanda resımler olacak dostum.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 bu gündüz ledleri 9 lu olan bir tanesi dışarda kalıyor galıba bende denemiştim ama birşey sorcam tamponun yuvasına uyu yordu sen tamponumu kestirdin yoksa ledin arkasını mı kestirdın.cünkü bir tane led oturmuyor.ledin arkası kesikse su girmezmi bilgi verirmisin bende len arıyorum ama tamponu kestirmeden düşünüyorum taktırmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Ankarada Volkan App plaka diye bir yerden yaptırmıştım mühürsüz ama odama asmak için plakam belli olsun bu türde yapıcam galiba ismi istanbul çerçevesizdi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 KESİKLİ ALMAN ÇERÇEVESİZ..APP PLAKA.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Plakalığı sökersen daha hoş durur bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Plakalığı sökersen daha hoş durur bence. haklısınız ,kış bitince çift taraflı bantla yapıştırıcam.olmazsa silikon kullanırım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 app plaka dısında led te var taktırdım fikirlerinizi beklıyorum..... aracınızı kiziltepede gördüm renk falan cok güzel plakada güzel olmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Ledlerin elektriksel montajı hakkında bilgi verebilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Plakaları Silikon la yapistirsam düşer mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Plakaları Silikon la yapistirsam düşer mı acaba Dış kısımlarına da Dış cephe için üretilmiş cift taraflı 3m bant ile yakıştırırsınız . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap