Murat K. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Plakaları Silikon la yapistirsam düşer mı acaba silkonla yapıştırdıktan sonra istesen bile kalkmaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 orjinal beşiktaş baskı ve cemiyet mühürlü (yasal ) app plakalar basılır arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Örnek Plaka ekle bence çoğu bilmiyor onun ne olduğunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 bu gündüz ledleri 9 lu olan bir tanesi dışarda kalıyor galıba bende denemiştim ama birşey sorcam tamponun yuvasına uyu yordu sen tamponumu kestirdin yoksa ledin arkasını mı kestirdın.cünkü bir tane led oturmuyor.ledin arkası kesikse su girmezmi bilgi verirmisin bende len arıyorum ama tamponu kestirmeden düşünüyorum taktırmak ledler oturmuyor kesmek gerekıyor tampon ıcınde de olan kısmıda kesmek gerekıor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Orjinal beşiktas baskı app cemiyet mühürlü basılır 180 TL çifti 530 415 30 73 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 arkadaslar bu appyı muhursuz taksam sıkıntı olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 arkadaslar bu appyı muhursuz taksam sıkıntı olur mu içişleri Bakanlığı, trafik kurallarına aykırı plaka bulunan araçlar hakkında işlem yapılmasını ve tutulan raporun bakanlığa ulaştırılmasını istedi. 81 il valiliğine gönderilen trafik genelgesinde, standartlar hatırlatıldı ve plakalardaki hatalar şöyle sıralandı: * 5 mm. ebadında olması gereken kenarların (bordürünün) olmadığı, * Tescil kuruluşu, şoförler odasının mührünün bulanmadığı, * Harf ve rakamlarının yönetmelikte belirtilen nitelikte olmadığı, * Mavi renkte olması gereken TR'nin kırmızı renge boyandığı, * Yıpranmış, paslanmış, kirli, boyası silinmiş ve okunamaz vaziyette olduğu, * Engelli rumuzu olması gerekenlerin rumuzunun kapatıldığı ya da beyaza boyandığı anlaşılmıştır. Genelgede, karayollarında sık sık uygulama yapılması, mevzuat hükümlerine aykırı görülen araç sürücülerine kesinlikle müsamaha gösterilmemesi ve yasal işlem yapılması istendi. alıntıdır . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 (düzenlendi) app plakalarım Mart 22, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 app plakalarım Göremiyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 app plakalarım Göremiyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Ben görebiliyorum ama anlamadım ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Ben görebiliyorum ama anlamadım ki Abicim resim çok ufak, olay bu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Abicim resim çok ufak, olay bu Dur Yakup bunu zorla yükledik yarın büyüyüp yüklerim ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2012 app plakalarım arka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap