İbrahim Güneş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 app plaka dısında led te var taktırdım fikirlerinizi beklıyorum..... Çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 maşallah ledler emanet gibi durmuş kanımca yada montajı daha yapılmamışmıydı fotoğraf çekmek için yapmış olabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan T. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Valla app yaptım ama ön taraf silikon ve çift taraflı bant tutmuyor siyah silikon dahil tampon plastiği çok garip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Valla app yaptım ama ön taraf silikon ve çift taraflı bant tutmuyor siyah silikon dahil tampon plastiği çok garip Hiç uğraşmayın. Yoksa sonunuz benimki gibi olur. Sağdan soldan iki tane vida atın bitirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Çift taraflı kuvvetli bir bantla kullanıyorum ben uzun süredir bir sıkıntı yaşamadım Her çift taraflı bant düzgün değil, yapı marketlerden almayı deneyebilirsiniz. Bu arada nasıl söküceğime dair hiç bir fikrim yok onu da belirtiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Çift taraflı kuvvetli bir bantla kullanıyorum ben uzun süredir bir sıkıntı yaşamadım Her çift taraflı bant düzgün değil, yapı marketlerden almayı deneyebilirsiniz. Bu arada nasıl söküceğime dair hiç bir fikrim yok onu da belirtiyim. Misine ile sökebilirsin.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan T. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 bugün artık pes ederek plakalık taktım arka taraf sağlamdı ama biri bekir biri tekir olmasın diye misineyle zorda olsa söktüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 bugün artık pes ederek plakalık taktım arka taraf sağlamdı ama biri bekir biri tekir olmasın diye misineyle zorda olsa söktümSökmem gerektiğinde, umarım gerekmez, aklımda bulunsun. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Sökmem gerektiğinde, umarım gerekmez, aklımda bulunsun. Teşekkürler İsitmak en kolayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Ben şeffaf silikonla yapıştırdım bi sıkıntı olmadı ama . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Arkadaşlar aracın plakasını APP (kesikli fransız çerçevesiz) veya 3D pleksi kabartma harf rakam yaparak değiştireyim diyorum ama karar veremedim. Nette şöföler cemiyetinden mühürlü APP plaka satan yerler var. cemiyet mühürlü olunca ceza kesilemiyor değil mi? Daha önceden bu iki uygulamayı yapan arkadaşlar yasal durumunu, fiyatını ve temin ettikleri yeri paylaşabilir mi? Not: fotoğraflar netteki satış yapan sitelerin kullandığı örnek fotolardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Başlık, mevcut ile birleştirildi. Bu da ek : 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap