2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar öncelikle tüm forumdaşlarıma iyi bayramlar diliyorum.Allah cümlemizi nice bayramlara ulşatırsın.
Sorum şu arkadaşlar: 2008 fiesta collection dizel araç.Kız kardeşime ait.Evin önünde dururken altında yağ sızdırması olduğunu gördük.Kaputu açtığımda soğutma suyu yedek tankı simsiyahtı.Motorun yağını geçirmiş.Yağ cubuğunu kontrol ettiğimizde 750 gr kadar eksik var.(Normalde hiç eksiltme olmaz.)
Kısaca aracın soğutma suyuna yağ karışıyor.Sizce bunun sebebi ne olabilir.Ben üç ihitmal üzerinde duruyorum.
Yağ soğutucu arızası
devirdaim bozulma
silinidr kapak contası (Zayıf ihtimal çünkü araç hararet yapmadı.)
Soru
emrullah aslan
Arkadaşlar öncelikle tüm forumdaşlarıma iyi bayramlar diliyorum.Allah cümlemizi nice bayramlara ulşatırsın.
Sorum şu arkadaşlar: 2008 fiesta collection dizel araç.Kız kardeşime ait.Evin önünde dururken altında yağ sızdırması olduğunu gördük.Kaputu açtığımda soğutma suyu yedek tankı simsiyahtı.Motorun yağını geçirmiş.Yağ cubuğunu kontrol ettiğimizde 750 gr kadar eksik var.(Normalde hiç eksiltme olmaz.)
Kısaca aracın soğutma suyuna yağ karışıyor.Sizce bunun sebebi ne olabilir.Ben üç ihitmal üzerinde duruyorum.
Yağ soğutucu arızası
devirdaim bozulma
silinidr kapak contası (Zayıf ihtimal çünkü araç hararet yapmadı.)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap