Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Teşekkürler Erhan Bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Böylelikle ilk parti donanımı kesinleşmiş gibi oldu.. Teşekkürler İzniniz olursa resimleri ilk mesaja eklemek istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 rica ederim. tabi olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 24.04.2011 - 09:22 tarihinde, erhanbiyik yazdı: rica ederim. tabi olabilir. Eklenmiştir.Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Led iç ortam aydınlatması tüm donanımlarda standart görünüyor broşürde. Jantlarda her zaman olduğu gibi orta donanımın jantlari daha guzel gibi. Donanim listesi için teşekkürler Erhan Bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 24.04.2011 - 16:02 tarihinde, YSF yazdı: Led iç ortam aydınlatması tüm donanımlarda standart görünüyor broşürde. Jantlarda her zaman olduğu gibi orta donanımın jantlari daha guzel gibi. Donanim listesi için teşekkürler Erhan Bey. rica ederim. çorbada tuzumuz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Bana gelen broşürde de bunlar vardı zaten...Bende fortolarla göndermiştim.Göreceksiniz bu şekilde çok düşük rakamlarda satış yapacak otosan ve mecburen sony'yi ve büyük gösterge ekranını getirecek,hiç şansları yok.Statr-Stop zaten avrupada tüm motorlarda var,Türkiyedeki dizellerde neden yok nasıl yok onu anlayamıyorum zaten.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Sözkonusu broşürü ben de Şahsuvaroğlundan aldım. Oldukça küçük bir şey bu kadar iddialı bir arabaya o broşür pek olmamış. Fordda broşürler en az A4 büyklğünde olur genelde. Bu ise el ilanı kadar üşenmedim ölçtüm 21X15 cm ebatları. Bu da bana kısa süre sonra bu broşür yerine tam donanımın verileceği gerçek broşürün çıkacağını düşündürüyor. Az masraf olsun diye bunu geçici olarak böyle küçük yapmışlar düşüncesi oluşuyor bende Umut işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 25.04.2011 - 07:06 tarihinde, HectorPriamson yazdı: Sözkonusu broşürü ben de Şahsuvaroğlundan aldım. Oldukça küçük bir şey bu kadar iddialı bir arabaya o broşür pek olmamış. Fordda broşürler en az A4 büyklğünde olur genelde. Bu ise el ilanı kadar üşenmedim ölçtüm 21X15 cm ebatları. Bu da bana kısa süre sonra bu broşür yerine tam donanımın verileceği gerçek broşürün çıkacağını düşündürüyor. Az masraf olsun diye bunu geçici olarak böyle küçük yapmışlar düşüncesi oluşuyor bende Umut işte... Otosan sayesinde sinek kanadından yağ çıkartıcaz nerdeyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 25.04.2011 - 07:06 tarihinde, HectorPriamson yazdı: Sözkonusu broşürü ben de Şahsuvaroğlundan aldım. Oldukça küçük bir şey bu kadar iddialı bir arabaya o broşür pek olmamış. Fordda broşürler en az A4 büyklğünde olur genelde. Bu ise el ilanı kadar üşenmedim ölçtüm 21X15 cm ebatları. Bu da bana kısa süre sonra bu broşür yerine tam donanımın verileceği gerçek broşürün çıkacağını düşündürüyor. Az masraf olsun diye bunu geçici olarak böyle küçük yapmışlar düşüncesi oluşuyor bende Umut işte... Benim FIII ziyereti sonucu izlenimim Satış ekibinin bu araca hazır olmadığı yönünde. Umarım hazırdırlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Bayilere şuan tanıtım yapılmadı. 5 Mayıs'da araç tanıtımı var.. ve henüz araç donanımları oturmadı doğru avrupa dahil kilit durumda 2-3 donanım var..bize de gelecektir diye umuyorum ab ile birlikte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 avrupaya da gelmeyen donanımlar var yani ? inşallah hadi bakalım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Herşey ilk 6 aydaki satış adedine göre belirlenecek bence !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 25.04.2011 - 10:04 tarihinde, fenkli yazdı: avrupaya da gelmeyen donanımlar var yani ? inşallah hadi bakalım.. Uzunca süredir aktarıyorum evet var..Çünkü bu araç erken çıkarıldı bu kadar erken planlanmıyordu bile.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 uzunca süredir kayıpsınız .. bikaç kez mesajla sordum ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap