Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 http://www.cars.bg/u352028 Bulgaristandaki F3 sadece Türkiyeye has değilmiş demekki Sony olmayışı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Sony isteyen acele etmesin.Bukadar basit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Genel olarak gördüğüm herkezin bayilerde sony teyp sorduğu. Ve genel talep doğrultusunda ben ilerleyen tarihlerde F3 ün sony li geleceğine inanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Ford sony e herkesi altıştırdı o yüzden mutlaka getirmesi gerekir bencede. Ya hiç alıştırmayacaktı yada getirecekti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Ford sony e herkesi altıştırdı o yüzden mutlaka getirmesi gerekir bencede. Ya hiç alıştırmayacaktı yada getirecekti Alışmış kudurmuştan beterdir O yüzden kuduruk Focusseverlerin ısrmaması için Otosan Sony'i getirse iyi olur,yoksa biraz zor satarlar o Pixeli düşük ekranlı,6 hoparlörlü Focusları..Satsalar bile en fazla trendlari satarlar filolara,şirketlere... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 sanırım Focus yine en düşük versiyonla filo aracı olmaya mahkum edilecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Yeterli satışa ulaşamazsa seve seve getirecektir otosan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Alışmış kudurmuştan beterdir O yüzden kuduruk Focusseverlerin ısrmaması için Otosan Sony'i getirse iyi olur,yoksa biraz zor satarlar o Pixeli düşük ekranlı,6 hoparlörlü Focusları..Satsalar bile en fazla trendlari satarlar filolara,şirketlere... Bu aracın artılarını bekliyorum sizden Eksiler bunlar ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bu aracın artılarını bekliyorum sizden Eksiler bunlar ama Eskisine göre Artılarını mı Rakiplerine Göre Artılarını mı istiyorsun Yakup? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Eskisine göre Artılarını mı Rakiplerine Göre Artılarını mı istiyorsun Yakup? ikiside ama once sürelim derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kazım Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 bu aracın bir çok artısı olduğu kesin. ne varki eksileride olduğu bir gerçek. eksilerinin bu kadar öne çıkmasının sebebi sanırım herkesin beklediği, eskiden olan ama şimdi olmayan vede tanıtımlarında duyurulan özelliklerinin bazılarının sanırım bunlar önemli sebepler araçta olmayışıdır. mesela sony yok hemde en üst donanımda bile bu duruma çok kişi baya şaşırmış. çünkü bu durum eski focuscuların çok alışkın olduğu bir durum ama yok bu önemli bir eksiklik. yada tanıtımlarda my touch deyip en fulunde dahi olmaması yada bunun için bir ek paket dahi yok. ve herkesin beklediği ana göstergedeki ekran boyutunun türkiye şartlarındaki küçülmesi gibi durumlar. bu araç için global bir üretim denmişti. yüzde yirmilik bir farktan bahsedilmişti, bunlarda tampon ön far dizaynı falan gibi şeylerden bahsedilmişti. ama görünüyorki tanıtımı yapılan araçla gelen aracın arasında insanların kabul etmek istemediği farklar çıkıyor. avrupada bir alt donanımdaki aracın burada en üst versiyon olarak satılması insanları üzmekte. bu konuda sanırım haklılarda. bu durumun neden kaynaklandığının çokta önemi yok aslında. otosanın politikası yada vergi dilimleri çok önemli değil. sanırım burada otosan yalnış yapmakta. focuscuların alışkanlığı olan sony i kesmeyeceksin abicim yoksa eleştirilirsin. bu önemli bir nokta. sonra tanıtım olayı. insanlar araştırıyor kardeşim. nedeni para vermesi. sen 50 - 60 bine araba satacaksın ama sony koymayacaksın yada ana gösterge ekranını ufaltabildiğin kadar ufalt. yada ne bileyim tanıtımda touch de sonrasında o özellik türkiyede yok de. görsellik önemlidir kardeşim. kim ne derse desin. biri tutupta 50-60 bin bir araca veriyorsa karşılık beklemek durumunda. otasanı bu durumundan dolayı kınıyorum. aslında ben focuscu falanda değilim. bundan yaklaşık 7 - 8 ay önce bu sitede yakup kardeşim sayesinde bu arabayı buradan öğrendim. ve sürekli takip ettim. araba beni cezbetmişti. eşime ve kendime iki adet alma durumundaydım. ne varki benimde aracı görünce beklediğim bazı özelliklerin olmadığını gördüm. kaldıkmı şimdi ortalıkta inanın şu aralar c max a bakıyorum. düşünün kardeşim araç gelir gelmez alırım diyordum. ama şu an ikilemdeyim. demek istediğim. aracın artıları zaten var yakup kardeşim bu çok aşina bir durum. bunlar gelecek dendi vede geldi bu durum normal yani. artılar tartışma götürmez bir gerçek bunu kabul ediyorum. insanlar normali tartışmazlar sanırım. biz normal olmayanı tartışıyoruz. normal olmayan ise sony neden yok yada ne bileyim bagaj neden bu kadar dar gibi mesela. bunları tartışmalıyızki belki bu durum bir nebze olsun düzelir. ne bileyim sony geleck diyorlar yada touch belki bu süre hızlanır. ford bize dene çok şeyi sundu ve gayet güzel özellikler. tartışmaya gerek yok yani. ne varki kısıtlamaları var bazı özelliklerde bu durumu eleştirelimki onlarda belki düzelebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Yalnız şu var ; ben sorumu bilerek sordum rocker abimize aramızda ki geçmişten dolayı ; tabi ki de eksi ve artı olacak Herneyse şuan açıklanması gereken bir takım noktalar gördüm.. 1.si şuan ki konsol üstü ekran sony olmayan üst donanım focuslarda var ve trend araçlarda bununda küçüğünü göreceğiz...Bu nedenle avrupa'da ki baz donanım bizde full olarak satılmıyor. çok farklılık var ve malzeme farkını dahi trend focus gelince ayrıca göreceğiz. (Umarım bu yansıtılmaz) Dediğim o ki Sony & My Ford Touch olmadan her iki ekran da bu boyutda kalacak. 2.si Aracın farları titanium a özeldir (merceksiz olan) tüm avrupa böyle [Titanium X paketde LED + Xenon far mevcut] 3. ve son olarak My Ford Touch sistemi Amerika Hariç hiç bir ülke'de şuan yok..avrupa da da tanıtıldı ama 2012 de gelecek diye açıklandı. Şahsi fikrimi ileteyim Sürücü Destek Paketinin TR'ye gelmesi çok büyük bir ilerleme ne Mondeo ne S-Max ne de Farklı firmanın C sınıfı araçlarının hiçbirinde bulunmayan tamamen sürücü ve yaya güvenliğini düşünen bir sistem geliyor. Ki bu sistem Volvo S60 aracılığıyla Kasko da indirm yaptırma noktasına kadar geldi..Kaza oranını kesinlikle azalttığı için. Saygılar Sunarım. NOT: Sürücü Destek Paketi ile Göstergeler arası ekran büyüyebilir....Öyle olması gerekiyor şimdi aklıma geldi. Tr 'ye şuan gelen araçlar buna örnek değil ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 (düzenlendi) ikiside ama once sürelim derim DONANIM Olaral söylüyeyim o zaman , Liste yaparsak ; Focus 2,5 Focus 3 Sürüşe Duyarlı Ön Far Paketle Var Yok Sony Müzik Sistemi+8 Höparlör Var Yok Yolcu Koltuğu Yükseklik Ayari Yok Var Ön Panjur Krom Çita Var Yok Geniş Bagaj Var Yok Usb Girişi Yok Var Bi-Xenon Far Yok Var Gündüz Fari Yok Var Arka Cam Güneşlikleri Var Yok Geniş Pikseli Yüksek Ekran Yok Yok Deri Parçali Koltuk Paketle Var Var Geniş İç Hacim Var Yok 16 İnç Jant Var Var Tam Boy Stepne Yok Var Arka Camönü Yumuşak Plastik Yok Yok Krom Yan Cam Çitalari Yok Yok Adaptif Hiz Sinirlayici Yok Var Arka Park Sensörü Var Paketle Var Sunroof Var Paketle Var Ayna Alti Aydinlatma Yok Var Kör Nokta Uyari Sistemi Yok Yok Kararan İç Dikiz Aynasi Var Var Yağmur Sensörü Var Var Otomatik Farlar Var Var Led Aydinlatma Yok Var Submarine Işiklandirma Var Var Şik El Freni Var Bana Göre Yok,Kişiye Göre Değişir Tipli Led Arka Farlar Var Var Arkada 12 Voltluk Prizi Var Var Arka Kapi İçlerinde Cepler Yok Var Elektronik Merkezi Kilit Yok Var Güneş Işiğini Süzen Isitmali Ön Cam Yok Var KarartilmişArka Camlar Yok Var Genel anlamda kıyaslama yapılacak bariz donanımsal özellikler bunlar.Hava yastığı,aydınlatmalı güneşlik aynaları,aktif emniyet kemerleri,arka-ön kol dayama ,far yükseklik ayarı,arka koltuk arkası cepler gibi üst sınıf özelliklerini yazmıyorum,zaten olması gereken özellikler ve hem eski focusta hem de yeni focusta hepsi var.... Nisan 28, 2011 uA_Y_C_A tarafından düzenlendi Tamamen Büyük harf kullanmamaya özen gösterelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kazım Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 burada kesinlikle yalnış anlaşılmak istemem. ben araçta görselliğe çok önem veren biri olabilirim. seviyorum kardeşim ne yapabilirimki. benin aracım girintili çıkıntılı belki biraz karışık olmalı. teknolojiyi seviyorum sanırım. özellikle şu kokpit meselesi.. tanıtımlarında aracı ilk gördüğümde kokpit beni nasıl cezbetmişse artık tamam dedim. olay budur kardeşim dedim. görsellik on numara. touch sistemi görüntüyü nasıl tamamlamışsa artık. olayı kafamda bitirmiştim. kesin alayordum. tek eksiği var diye düşünüyordum oda üstünün panoramik cam olması durumu idi. neyseki sunroof var dedilerde ondan yırtık demiştim. ne varki aracı görünce kokpit bende bir hayal kırıklığı yarattı. çok şeymi istiyoruz sizcede. umarım abartılı istekler değildir bunlarda gelir bir an önce. ek pakede ayrıyetten para almıyorlar sanırım. sen getir bu özellikleri bir pakete koy. fiyatına 5 bin de 10 bin de ne dersen de almak isteyen alsın. bütün mesele bu sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bu arada dün arabaya 100.kez binişim sırasında kokpitin yanlarındaki havalandırma ızgaralarının olduğu çıkıntıya dizini bir çarptım ki sormayın hala ağrıyor,nedense(!!) o çıkıntılar bana pek ergenomik gelmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap