Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Ya bide şu arabayı DH'de Fluence'le falan karşılaştırmışlar Fluence'in plastiği daha iyi gibi bişey diyordu ya Allahım hakikaten suyu çıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 eee tecrübeler şunu gösterir , herkesin sözüne bakmayın ; tek tek siz gezip bakın nerede doğruyu görüyorsanız orayı takip edin Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 eee tecrübeler şunu gösterir , herkesin sözüne bakmayın ; tek tek siz gezip bakın nerede doğruyu görüyorsanız orayı takip edin Saygılar +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 fluence harika bi araba bence.....yanlızzzzzzzzzz tek kusuru önümü arkasımı belli değil karışıtrıyorum hep ben ya......yollarda kapışmayın kafa tutuyor demedi demeyin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Bu arada reno'da gördüğüm ve tecrübe ettiğim şu durumu var; malzeme hissi kalitesi kesinlikle iyi..Kötü asla değil fakat eskimeye ve yıpranmaya çok müsait ... Buna okey derseniz eğer sorun olmaz malzeme konusunda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Bence de "malzeme kalite hissi" iyi ,"malzeme kalitesi " değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 doktorum sana pelenope cruz verdik hiç bişi demedin.......odamı kalite hissi verdi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Aboooooo,yirim ben onu... Kalitesini yemişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Arkadaşlar ben bugüne kadarki tüm videolarda Mytouchun arayüzlerini gördüm ama hiç Sony Müzik sistemli ekranın ara yüzünü göremedim,acaba o nasıldır?Bilen,gören,duyan var mı? Kesinlikle şimdikinden daha iyi olduğuna eminim ama nasıl bişeydir merak ediyorum açıkçası.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Arayüz derken? Ekran menüsü mu. Cok fark olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Arayüz derken? Ekran menüsü mu. Cok fark olacağını sanmıyorum. Yani ekran görüntüsü,rayo,mp3,bluetoothiayarlar gibi görüntülerin kullanımından bahsediyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Çok farketmez.Benzer şeyler olacaktır..Çünkü özellikler aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 İşte size Türkiyede satılması gereken ve ancak bu şekilde satılırsa 63-64 Bin TL. değeri olabilecek Focus 3 videosu arkadaşlar...İzleyin ve ne demek istediğimi anlayın...Otosanın bizleri ne kadar çok kazıkladığını görün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Sony hariç hepsi var zaten. Buarada 1.6 motorlu C sınıfı araca istersen dünyayı koy 63 felan hertürlü fazladır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Sony hariç hepsi var zaten. Buarada 1.6 motorlu C sınıfı araca istersen dünyayı koy 63 felan hertürlü fazladır... E o zaman Titanyum X +Sunroof+Otomatik Park Sensörü 63 OOO yapmaz dediğimde niye kızıyorsun ki? C sınıfı ama Full hangi araba 63 Bine satılıyor şu anda?Sadece Focus 3!! Ama bana göre Full falan da değil zaten,videodaki gibi olsa belki kabul edersin-ki yine kabul edilmez,MyTouch olursa belki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap